Programació Activitats Nadal 2018

Benvolgudes famílies,
L’entrada i sortida a l’escola per a veure tots els actes nadalencs es farà des de la porta de l’avinguda Canal (pista poliesportiva).
Recordeu que totes són obertes a les famílies. Us esperem!

Dilluns 10/12/18
Jornada de portes obertes Natació 1rA – 15:00 a 16:45

Dimecres 12/12/18
Jornada de… Llegeix més»

Sabíeu què……??!! Voleu saber més coses??!!

Sabíeu que l’insecte pal més gran del món ha arribat a mesurar 62 cm??? I que l’insecte més fort  és l’escarabat pelotero??? L’alumnat de 4t, per finalitzar el projecte dels invertebrats, ha fet una última sessió de curiositats sobre els invertebrtas, i tots s’han sorprés amb les curiositats que han descobert.  Cada parella ha buscat una pregunta i després han fet una posada en comú. Si voleu saber més… quan els veieu  no dubteu en preguntar-lis!!

On viu el cranc pelotero? Quants polls poden viure en un cap? Quant salta una puça? Què li passa a una cuca si li talles el cap? Quant mesura la teranyina més gran del món? Com és una estrella cesta de mar? Quant mesura l’escull de coral més gran del món? Quantes dents té un mosquit? On tenen les papallones el sentit del gust? I moooooltes més!!!

Aula de 4tB amb bon tracte.

Aquesta setmana els alumnes de 4tB han tingut una visita molt especial. Han vingut la Núria i la Teresa, dues dones que estan a la etapa de la vellesa, i que han vingut per donar l’oportunitat de saber més coses sobre com es vivia abans. Els nens i les nenes han tingut l’oportunitat de fer-lis preguntes i descobir que el món, amb els anys, de vegades canvia molt. Ara ja saben que ells són uns privilegiats perquè poden anar a l’escola, la Teresa no va poder anar perquè va haver de treballar al camp amb la seva familia. Els ha sorprès saber que abans no hi havia res de màquines com: televisió, ordinador, telèfon, videojocs, tablets, fins i tot no hi havia ni bolígrafs.

Ha estat una visita molt interessant i divertida, i el més important de tot, és que han après que aquesta etapa és molt important i respectada, ja que són persones que han viscut molt i són les que més ens poden ensenyar.

DESEMBRE: ESMORZARS SENSE RESIDUS

Companys i companyes quest mes de desembre, les classes  guanyadores del concurs  “esmorzars sense residus” han  estat les classes de 1rB, 3rB, 5è A . Moltes Felicitats a tots els guanyadors !!!
No us oblideu de continuar respectant el medi ambient i generar els menys residus… Llegeix més»

3a Tarda Solidària – La comunitat educativa de l’Escola del Parc compromesa …

 

 

 

Tot a punt per a la 3a Tarda solidària, demà divendres 14 de desembre. Seguim creixent i seguim compartint.

Conserge, mestres, monitoratge de menjador, monitoratge d’activitats extraescolars, personal de cuina, famílies, alumnat de cicle superior, AMPA, Ecoataula, Prat Actiu, Supermercats CONSUM, Departament d’educació de l’Ajuntament de la localitat … Junts fem comunitat!

Ja teniu la vostra entrada? Donatiu 3€. Encara el podeu comprar per avançat a consergeria o la mateixa tarda.

Recordem  les activitats:

  • Cursa popular al parc Fondo d’en Peixo. Sortida i arribada des de l’escola (pista poliesportiva). De 17:30 a 18:00h. Dues modalitats: De P3 a 2n de primària i acompanyants dels menuts (1 volta al circuit); de 3r a 6è i adults (2 voltes al circuit). Caldrà ensenyar l’entrada per recollir el dorsal.
  • Masterclass de Bollywood. Gimnàs de l’escola. De 18:00 a 18:45h
  • Masterclass de Jazz musical. Gimnàs de l’escola. De 18:45 a 19:30h
  • Masterclass de Zumba Kids. Pista poliesportiva. De 19:30 a 20:15h
  • Pinta-cares. Menjador de l’escola. Aproximadament de 17:45 a 19:30h
  • Tatuatges de henna. Menjador de l’escola. Aproximadament de 17:45 a 19:30h
  • Creació d’un “Mural solidari” per donar suport als malalts de càncer. Aproximadament de 17:45 a 20:00h
  • Venda de roba de l’escola (xandalls, samarretes, gorres, etc.).  Gimnàs de l’escola. De 16:30 a 17:30h
  • Venda de xocolata calenta. Menjador de l’escola. Aproximadament de 17:30 a 20:00

Us esperem!!!!

 

Els invertebrats …. un món ple de misteris petits i grans!!!

L’alumnat de 4tB, després d’haver estat setmanes investigant sobre els invertebrats, ha descobert que és un món ple d’animals increíbles. Hi ha de grans, de petits, de peluts, de gelatinosos, d’intel·ligents, d’amagats, ……. i es podria fer una llista interminable de tot el que han descobert. Han estat setmanes interessants, intenses, fàcils i difícils, ja que la recerca no sempre és tan fácil com sembla. Però el resultat ha estat positiu, ja que tots han après moltes coses. Per acabar, tots plegats hem anat a l’hort de l’escola a veure quins invertebrats s’amaguen ….. i ens hem sorprés molt!!!

Què puc llegir aquest Nadal?

L’alumnat de 4t, us torna a fer algunes recomanacions. Aprofitant que les vacances de Nadal ja arriben, cal tenir preparat el llibre amb el que gaudirem les estones de tranquil·litat. A on viatjareu aquest cop? Descobrireu el misteri amagat? Què sabreu qui és el culpable? O potser… no pareu de riure amb els protagonistes?

Ja sabeu que llegir és tota una aventura, i que gràcies a la lectura la nostra imaginació creix dia rere dia. Preparats per la nova aventura? …… endavant, a veure quin llibre us agrada!!

Què ens transmet la PAU?

Avui, els alumnes  i les alumnes de 4tB hem parlat de la Pau. Tots hem coincidit en que aquesta paraula ens transmet tranquil·litat, calma, confiança, amor, i molts altres sentiments positius. Amb el nostre cos hem escrit al terra la paraula PAU, hem fet un joc de confiança i hem gaudit d’un túnel de natura. Ha estat tota una sessió plena d’emocions.

4tB….Compra al supermercat!!!

El passat 15 de novembre, la clase de 4tB se’n va anar a comprar al supermercat. La Chloé i la Rocio ens ho expliquen:

Les mestres ens van fer una activitat de comprar a l’aula. Hi havia clients i botiguers. Els clients tenien un cartellet on apuntaven la llista de la compra. Després, quant els clients ja havien acabat de comprar, ho pagaven tot. Per pagar els ajudaven els botiguers amb la calculadora. Més tard fèiem canvi, els clients feien de botiguers i els botiguers de clients, i un altre cop a començar.
Ens ha agradat perquè ha estat una activitat molt divertida.

 

Esmorzars sense residus mes de novembre.

Aquest més de novembre felicitem al grup d’Infantil 5 anys.
Ha estat la classe guanyadora del diploma “Esmorzars sense residus” . Moltes felicitats classe de les papallones.
Recordeu que com a escola verda ens preocupem pel medi ambient, per això, tots junts ,col.laborem en aquesta acció d’esmorzars sense… Llegeix més»