III Marató d’estalvi energètic. Resultats

A continuació us facilitem el resum que ens han enviat els de la Marató sobre l’estalvi energètic del nostre centre, relatiu a la nostra participació a la 3a Marató d’ Estalvi energètic contra la pobresa energètica:

Pel que fa el consum de l’electricitat, les dades d’estalvi son molt bones (21,06 %) i superiors a l’objectiu proposat, us animem a seguir amb les actuacions empreses atès que es demostren efectives.

Pel que fa el consum d’aigua, les dades d’estalvi son molt bones, amb un estalvi del  31,82 % del consum respecte els períodes de comparació i també en comparació amb la setmana anterior. Us animem a seguir amb actuacions per l’estalvi d’aigua, ja que són efectives.

Pel que fa el consum de gas natural, les dades no son bones atès que hi ha hagut un increment del 14,3 % del consum respecte els períodes de comparació. Aquesta setmana i la propera, han millorat les condicions meteorològiques, i  podríem reduir una hora de calefacció al migdia, aprofitant l’augment de temperatura. Esteu d’acord amb aquesta mesura que us proposem? . Us animen a seguir amb les accions empreses que, de ben segur, permetran assolir estalvis durant l’ultima setmana.

Us animem a que seguiu actuant, per millorar l’estalvi l’ultima setmana de la Marató, sabem que feu un gran esforç per aconseguir-ho entre tots.

Moltes gràcies a tots i totes.

Anem pel bon camí! Som-hi Tàpies!

 

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>