Mapes conceptuals 3r

Aquests dies a Coneixement del Medi hem treballat la localitat, el municipi, els barris, els serveis municipals i l’Ajuntament. 

Per concloure aquest centre d’interès, hem decidit agrupar tots els conceptes claus treballats i fer un mapa conceptual gegant entre tots.

Aquest mapa ens ha servit per adonar-nos de tot el que hem après i tenir una visió general del nostre treball. 

Us deixem algunes fotografies!

2 comentaris

  1. Angelica

    Quina xulada i molt pràctic!
    Com idea nosaltres a casa per veure com funcionava una ciutat vam fer una representació de la ciutat de gotham de Batman en Lego i superthings. Amb el seu ajuntament, l’alcalde i els regidors, el comissari Gordon, els serveis municipals, etc…

  2. Jordi

    Genial! Com m’encanta el mapa conceptual que han fet els alumnes de 3r… A la vila de Capellades tenim: nucli històric (Pl. J. Verdaguer, c. Major etc.), barris residencials (davant dels jardinets del Capelló i Urb. Mas Teixidor) i un barri perifèric (La Font de la Reina). Visitar aquests llocs seria també una magnífica forma d’aprendre… Enhorabona per la bona feina!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>