Experiència astronòmica.

Aquesta passada setmana els alumnes de cicle mitjà i cicle superior hem tingut l’oportunitat de gaudir d’un simulador del cel de Cambrils durant la nit i veure com seria si no tinguéssim tanta contaminació lumínica. El planetari Full Dome de 360º del Parc Astronòmic de les Muntanyes de Prades ho ha fet possible i és realment tot un espectacle.

A més ha més, hem pogut gaudir de la projecció en format envolvent d’una pel·lícula del Sistema Solar: El Sol,  planetes, satèl·lits, asteroides, la nostra Via Làctia…  que ens ha ajudat a complementar tot el que havíem après fins ara; tot molt ben explicar per part d’uns dels guies astronòmics acreditats per la fundació Starlight.

Ha estat una experiència fantàstica amb la que segurament per molts de nosaltres s’haurà despertat la passió per l’astronomia així com el fet prendre consciència de protegir els cels foscos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>