EL MALBARATAMENT ALIMENTARI
QUÈ ÉS I QUE HI PUC FER JO?
UNIÓ DE PAGESOS ha tornar a l’escola aquest cop per parlar-nos del VALOR dels aliments i del MALBARATAMENT alimentari. Avui també ha vingut el Néstor en representació de la pagesia.
L’alumnat de Cicle Mitjà ha escoltat aquest xerrada i ha reflexionat sobre quant costa produir els aliments i com n’és d’important no fer malbé el menjar.
La Begoña ens ha fet algunes propostes com ara mirar l’origen dels aliments abans de comprar-los i sobretot no deixar res al plat.
El nostre ha de ser “UN PLAT NET”:
Consumint productes de proximitat que no deixin massa “contaminació” fins arribar al nostre plat i, sobretot menjant-nos tot el que tenim al plat i deixar-lo ben net.
Per a que ens quedi clar i no ens n’oblidem, ens han fet aquest regal per a posar sota el plat.😄
A més a més hem tingut uns convidats especials a l’aula. Ha vingut TV3 a enregistrar-nos mentre ens ho explicaven. Quina emoció!
A classe i al pati ens han entrevistat i ens han gravat amb una súper càmera.
Ho podreu veure el proper dissabte dia 19 de novembre al TN MIGDIA
Importantíssim tenir els apats netejats amb els valors de PLAT NET.
Dissabte atents al TN.tv3 migdia!!!
He après que tinc hem de comprar menja de aquí prop, de la nostra comarca,
perquè va bé pels PAGESOS.
Va ser sÚper chulo la informació del MALBARATAMENT ALIMENTARI
Quina vergonya que es llenci menjar quan HI HA persones AL MON QUE Passen GANA.
No es bo comprar aliments de tant lluny. ËS mes bo comprar aliments de la nostra comarca perquè afavorim el mercat d’aquí.
Roger
Em va agradar molt molt, no podem tirar menjar. Molta gent no por menjar. I em fan pena.
Aniol
HE après que si no enss agrada alguna cosa la podem provar amb un plat petit .
He après que es millor comprar productes de a prop perquè si no contaminem el mon .
I si no ens agraden algunes coses provem un plat petit.
He après que NO s’ha de llençar el menjar perquè és molt valuós. Antonio
Va ser molt xuli!! que vinguin els de TV3!!!
Em va agradar molt això del “Plat net”