LA BOSSETA DEL JOCS

Aquest dijous des de l’AMPA de la nostra escola s’ha engegant una nova iniciativa que volem compartir amb tots vosaltres, “LA BOSSETA DELS JOCS”.

Com  a AMPA hem adquirit una sèrie de jocs educatius adaptats a cada cicle i franja d’edat. Són jocs on es treballen continguts de càlcul, pensament lògic, memòria, lingüístic… però en forma de joc i molt lúdics. Hem comptat amb l’assessorament d’una persona experta que ens ha orientat sobre les diferents opcions.

Com a socis de l’AMPA, rebreu de dijous a dilluns la bossa amb els diferents jocs per provar-los i utilitzar-los durant aquests 4 dies. Dilluns pel matí es farà el retorn a l’escola, on es comprovaran i es farà la quarantena dels jocs fins a passar-los a la següent família.

Dins de cada bossa, també trobareu les instruccions d’ús i una llibreta on podreu anotar la vostra experiència de com ha anat, si us han agradat, suggerències o tot allò que vulgueu compartir amb les altres famílies.

Aquesta iniciativa pretén ser una manera de socialitzar els diferents jocs,  serà el funcionament similar al d’un préstec de biblioteca, de manera que dona l’opció a jugar, provar, experimentar… però sense haver de fer una despesa. Com a AMPA, pensem que un dels sentits de ser soci és el benefici comunitari que genera, i també el de la participació social.

*L’accès a aquests jocs serà exclusiu per a les famílies sòcies de l’AMPA.

A GAUDIR AMB EL JOC!!!!!!

9 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>