CONSTRUÏM L’EDUCACIÓ COMUNITÀRIA DEL FUTUR.

El divendres passat vam participar de la Jornada final  de la crida COMUNITATS QUE EDUQUEN.

Quins reptes tenen les iniciatives comunitàries per contribuir més intensament a l’Educació 360? Quines condicions i polítiques de suport calen perquè les iniciatives educatives comunitàries generin més oportunitats educatives en tots els temps i espais de la vida dels infants i joves? Com poden les entitats socials avançar en la millora de la connectivitat i col·laboració amb els centres educatius del territori? Amb quines estratègies? Pot la innovació social pot ajudar a que els projectes educatius comunitaris siguin més efectius per combatre les desigualtats educatives?  I per tenir major impacte?

A la crida es van presentar un total de 111 iniciatives, de les quals es van triar les 30 amb més potencial.

Els equips impulsors dels 30 projectes seleccionats a la crida han participat d’un procés de capacitació i mentoria dirigit a reflexionar i repensar els seus projectes per alinear-los a la perspectiva d’Educació360, educació a temps complet.

 

La trobada va finalitzarar amb l’anunci del projecte guanyador de la crida #ComunitatsqueEduquen i dels tres finalistes, i el projecte MésEducació va ser un dels finalistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>