Tertúlia literària amb Najat El Hachmi

En el marc del programa Autors a les Aules, avui 9 d’abril l’escriptora Najat El Hachmi ha visitat la nostra escola. Amb ella hem pogut gaudir d’una tertúlia calmada i autèntica, que ha resultat una experiència molt gratificant, especialment en aquests temps de pandèmia.

Després d’unes setmanes de lectura i diàleg a partir de llibres i articles seus, finalment les persones assistents a l’acte han pogut adreçar-li preguntes interessants i compartir algunes vivències personals amb ella.

La direcció i el professorat de l’escola agraïm sincerament la participació i implicació de l’alumnat dels diversos ensenyaments i nivells en aquesta activitat cultural, i us convidem a veure les imatges i vídeos que la il·lustren.

Projecte Autors a les Aules. Najat El Hachmi

TV BDN Badalona

BDN Comunicació a twitter

CFA Lloreda a Twitter

 

6 comentaris

  1. Encarna, de inglés 2.

   Me ha parecido un acto muy interesante, ojalá se hagan muchos más. Hemos aprendido literatura y opiniones de otras personas que piensan distinto. En suma un acto muy rico.

 1. Aroa Rosa Salmeron

  Congratulations on your award.
  You are a very brave woman.
  Thank you for visiting the center.

 2. Teresa Martínez

  I like this important woman!!!
  Your books and articles are very good.
  She defends woman to be free, Many women can’t speak because his ideologia .
  Thank you I read your newspaper articles, and they are very interesting.

 3. Teresa Martínez

  L’ambient musulmà amb la dona que porti el mocador el cap, les costums, la religió etc, l’escriptora ho compara una mica amb el catolicisme de l’España dels anys 60, per això defen la llibertat de la dona i no l’imposició religiosa en què està supervisada , el masclisme al Islam no hauria d’existir, segons ella defen una postura en què tothom opinés el que volguès , o sigui llibertat d’expressió, però l’autora ho té molt díficil . Aconseguir una ideologia on la dona no estigui supeditada a les normes musulmanes. D’aixó es queixa la Najat !!

 4. Teresa Martínez

  She defends these women to be free , these women can’t speak because their ideologia.
  Your books and articles are very good
  Thanks

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>