VISITA DEL TINENT ALCALDE D’EDUCACIÓ AL NOSTRE CENTRE

El passat 9 d’octubre, amb motiu de l’inici de curs, el tinent d’alcalde d’Educació, Esports i Joventut, Jaume Graells,  va visitar el nostre centre. Els mitjans de l’Hospitalet van ser testimonis d’aquesta visita. Van entrevistar a alguns dels nostres alumnes. Us facilitem el link de la part del telenotícies on apareix el nostre centre, les entrevistes als alumnes i on es va parlar de les escoles d’adults de la ciutat.

CFA Can Serra a la TV de l’Hospitalet 09_10_19

INICI CURS 2019-20

Final d’estiu, tornada a l’escola. Ara sí, el curs 2019-2020 ha començat! El Centre de Formació d’Adults de Can Serra vol agrair a tot l’alumnat matriculat la confiança dipositada en el centre. Esperem que sigui un curs de profit i que aconseguiu aquells objectius pels quals us heu inscrit.

Us deixem unes imatges de la presentació del curs.

Benvinguts i benvingudes al CFA Can Serra!

REVISTA CURS 2018-19

Estem en ple estiu i potser us ve de gust llegir una miqueta… Doncs podeu aprofitar que publiquem la revista del CFA Can Serra del curs 2018-19 per llegir-la. Desitgem que us agradi i que, mentre la llegiu, recordeu bons moments passats a l’escola durant aquest curs. Aquí teniu el link…

Festa final de curs

I … el curs s’ha acabat! I és clar, s’ha de celebrar. Tothom col·labora en la preparació: guarnir el pati, muntar tendals per l’ombra, treure taules pel menjar, posar cadires per seguir l’acte, preparar el menjar i la beguda, la música…

L’acte central…la graduació dels… Llegeix més»

Excursió Parc Neolític de la Draga i Banyoles

Per sort, en aquesta sortida sí, va lluir un sol esplèndid. Potser per compensar el mal temps de la tardor, el dia ens va acompanyar i vam poder gaudir del dia. Tots vam conèixer el Parc Neolític de la Draga i, desprès de la part cultural, cadascú va aprofitar el dia com va voler: caminant al voltant de l’estany, fent un tomb pel poble, navegant en una barca i, fins i tot,  nedant a l’estany.

Vam fer curt! com sempre! L’entorn i la companyia haurien agraït allargar més la sortida…. Ho deixem per la propera!

 

Projectes d’aprenentatge-servei

Ara que acaba el curs i és moment de valoracions, volem que quedi ben palesa la satisfacció que sentim per com veiem de consolidats els nostres projectes d’aprenentatge i servei.
“Coneguem el Parc de les Planes”
Podem dir que es tracta d’un projecte consolidat al centre, dirigit… Llegeix més»

Visita Castell de Montjuïc

Volem que el nostre alumnat conegui bé la ciutat. Amb aquest objectiu vam preparar una visita al castell de Montjuïc amb els grups de castellà i de lectura de l’escola. La  guia ens va fer entendre bona part de la història de la ciutat. Per… Llegeix més»

El gust per la lectura 2019

Volem felicitar als nostres alumnes de Preges i a la seva tutora per la bona feina feta en el vídeo que han presentat en el concurs “El Gust per la Lectura 2019”.  Mireu vosaltres mateixos el resultat:

Visita al Museu Egipci

Els alumnes de GES1 i GES2 després de treballar la cultura egípcia han visitat el Museu Egipci de Barcelona. Pensem que els ha sorprès veure els misteris d’aquesta cultura.