SERVEI DE MENJADOR – 2n TRIMESTRE

Bona tornada a l’escola,

Us fem arribar el menú del segon trimestre, incorporant nous plats tradicionals de la cuina catalana (macarrons cuits a la catalana amb salsitxes -amb recepta del 1835-, escudella de l’àvia amb carn d’olla, bunyols de bacallà casolans…)

És fruit de la feina dels darrers mesos per incorporar noves receptes que ens parlen de la cultura del nostre territori.

Link al Menúhttps://camposestela.com/wp-content/uploads/2021/01/menu-2n-trimestre-2020-21-camposestela.pdf

També hem inclòs novetats, detallades a sota, per organitzar una tornada al menjador amb tota la il·lusió i insistint, de manera molt especial, en les mesures de seguretat implantades durant aquest curs

  • Iaia’s day:  plats típics de la nostra terra que cuinaven els nostres avis i àvies
  • Blau o fresh: introducció de varietats de peix fresc i/o blau
  • No sugar day: jornada amb iogurt sense sucre afegit per acostumar el paladar de forma progressiva
  • Meatless Day: promoció del consum de proteïna vegetal per salut i sostenibilitat
  • Fets al col·le: receptes d’elaboració pròpia, seguint el pas a pas de forma casolana
  • Triem la fruita: diferents varietats a escollir, sempre de forma assistida per part de l’equip de monitors que s’encarreguen de seguir les normes de seguretat
  • Integral si t’atreveixes: foment d’aliments com l’arròs, la pasta o el pa, amb propietats beneficioses pels infants
  • Tastets: introducció progressiva al menú de nous aliments o receptes per tal d’aconseguir l’acceptació per part dels infants poc a poc.
  • Xipi-xipi: introducció d’olis amb herbes aromàtiques que ajuden a menjar millor la verdura.