SERVEI DE MENJADOR – 2n TRIMESTRE


Bona tornada a l’escola,
Us fem arribar el menú del segon trimestre, incorporant nous plats tradicionals de la cuina catalana (macarrons cuits a la catalana amb salsitxes -amb recepta del 1835-, escudella de l’àvia amb carn d’olla, bunyols de bacallà casolans…)
És fruit de la feina dels darrers mesos per incorporar Llegeix més»

INFORMACIONS CURS 2020-2021

En aquest apartat trobareu les informacions actualitzades en relació al curs escolar 2020-2021: el pla d’actuació de centre tenint en compte la COVID-19, un resum esquemàtic del mateix pla, el calendari del curs i les dates de reunions d’inici de curs per a tots els… Llegeix més»

Super 3 objectiu 2030

El canal Super3 estrena “Objectiu 2030”, un espai produït pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de TV3, que incideix en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) impulsats per l’ONU.
Per a més informació podeu consultar el següent link.

Pla d’obertura de centres educatius

En aquest apartat hi trobareu dos documents:
El primer, un document explicatiu en pdf amb totes les indicacions detallades del Departament per a l’obertura de l’escola. Cliqueu aquí.
El segon, un Power Point amb la informació més rellevant. Cliqueu aquí.

Preinscripció i portes obertes 2021-2022

Famílies,
El mes de març comença la preinscripció als centres d’infantil i primària per al curs 2021-2022. Així doncs, la nostra escola realitzarà les seves portes obertes el 22 de febrer del 2021, de manera virtual. En aquesta secció trobareu el nostre Projecte Educatiu de Centre… Llegeix més»