Portada

El Super3 estrena l’espai sobre desenvolupament sostenible “Objectiu 2030”, produït pel Departament d’Educació en col·laboració amb TV3. Llegir més…

ACTIVITATS SETMANALS DURANT LA SUSPENSIÓ DEL PERÍODE LECTIU

COMUNICAT OFICIAL TANCAMENT DE CENTRES EDUCATIUS

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i, com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar, a partir del dia 13 de març i fins a nou avís, tots els centres educatius de Catalunya i, per tant, queden suspeses, les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars. Qualsevol novetat serà informada via email i web del centre.

Per a més informació, consulteu el web del Departament d’Educació.

 

Pla d’obertura de centres educatius

En aquest apartat hi trobareu dos documents:
El primer, un document explicatiu en pdf amb totes les indicacions detallades del Departament per a l’obertura de l’escola. Cliqueu aquí.
El segon, un Power Point amb la informació més rellevant. Cliqueu aquí.

Portes obertes 2020-2021

Famílies,
Com ja sabeu, aquest any no vam poder realitzar les portes obertes de manera presencial a l’escola, malauradament. Per aquest motiu, hem decidit crear aquest espai per compartir-vos algunes informacions importants del nostre centre. Aquí trobareu el nostre Projecte Educatiu de Centre (PEC), un video… Llegeix més»

Avaluació 2on trimestre – Inici 3er trimestre

Us detallem informació important sobre l’avaluació del 2on trimestre i l’inici del 3er trimestre:
Avaluació del 2n trimestre: 
-L’avaluació del segon trimestre ha quedat tancada en data 12/03/20.
-A la tornada de Setmana santa, durant la setmana del 14/04/20, us lliurarem els informes dels vostres fills/es en format… Llegeix més»

#JOEMQUEDOACASA

Famílies, alumnes, us trobem a faltar, i per això tots els mestres de l’escola hem fet aquest vídeo per vosaltres. Esperem que us agradi!

5 AL DIA

“5 al dia” és un moviment avalat per la OMS (Organització Mundial de la Salut) que promou el consum d’un mínim de 5 racions de fruites i verdures al dia com a base d’una dieta saludable. Mercabarna organitza la campanya “5 al dia” des de… Llegeix més»