TALLER DE SENSIBILITZACIÓ D’ ACTITUDS SONORES

El dia 10 d’ abril vam realitzar aquest taller a l’ escola, tots els nens i nenes amb l’ ajut d’ uns estudiants del Cicle Formatiu de Comunicació de l’ Institut Ronda de Lleida i d’ alguns dels seus professors, així com de les nostres mestres.

El taller es va  realitzar mitjançant activitats on calia exercir la capacitat empàtica, efectuant simulacions amb diferents ajudes tècniques i elements i acabant amb la reflexió per part dels participants.

Així, doncs, vam practicar amb l’ alfabet de les persones sordmudes i ens vam desplaçar mirant amb unes ulleres especials que ens feien entendre com hi veuen els que tenen dificultats visuals importants.

Va estar tot molt bé i ens vam conscienciar de com viuen la pròpia realitat diària les persones amb discapacitat visual o auditiva. Ens va permetre tenir més empatia i posar-nos a la pell dels que tenen dificultats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>