PREINSCRIPCIÓ CURS 2021-2022

LA NOSTRA SORTIDA

Feia  temps que ho esperàvem, en teníem moltes ganes i finalment va arribar el dia de la nostra sortida a Lleida. Vam poder gaudir de l’espectacle musical : “Un bosc de sons” a l’Auditori Enric Granados i vam fer un petit viatge a la Lluna, … Llegeix més»

EL REI CARNESTOLTES DE LA ZER 2021

Aquest any el Rei Carnestoltes n’ha fet una de GROSSA.

Ens va deixar escrites les ordres a seguir durant tota una setmana i totes les escoles de la ZER vam voler passar uns dies ben divertits portant indumentàries ben estrafolàries.

Trobareu alguna mostra de les imatges que… Llegeix més»

L’Ocell Estel·lar

Benvolgudes famílies i  alumnat de la ZER l’Eral.

Us fem arribar la pel·lícula que  va presentar  el dia de Sant Jordi  (online)  l’Escola d’Alfés.

Es tracta d’una activitat feta dins del context del tema  de l’ univers.  Aquest és el tema que va triar la ZER  com a  contingut del projecte multidisciplinari  que cada curs treballem.
La pel·lícula, titulada l’ OCELL ESTEL·LAR,   té una doble  intenció: per una banda és una aventura dels nens i nenes que  son segrestats a una nau espacial  per  rebre un missatge dels tripulants  per tal de salvar el planeta terra. Per a  que la mainada agafi consciència  de la importància del planeta Terra i el delicat equilibri en què es troba dins del sistema solar, fan un viatge a tots els planetes i descobreixen  que en cap d’ells és possible la vida humana.
El documental sobre els planetes esdevé la part  pedagògica de la pel·lícula.

Ens ha semblat que pot interessar a tots els nens i nenes de la ZER.   Us la fem arribar esperant que gaudiu al mateix temps que apreneu.

Donem les gràcies als nens i mestres de l’Escola d’Alfés que han treballat molt i han aconseguit fer una pel·lícula  atractiva i pedagògica  que ara vosaltres podeu veure.

Si  voleu fer algun comentari posterior  el podeu fer per correu a l’adreça  de l’Escola d’ Alfés:  c5000274@xtec.cat  

GAUDIU-NE!

Podeu veure la pel·lícula des d’aquest enllaç: https://youtu.be/D25_e53yft0

La ZER l’Eral contra el coronavirus

Benvolgudes famílies,

Tots els mestres de la ZER l’Eral estem molt agraïts per la vostra participació en la confecció de la pel·lícula que hem fet entre tots/es i  a la que li hem posat per títol “La ZER l’Eral contra el coronavirus”. Moltes gràcies per enviar-nos els vídeos, ens han fet molta il·lusió!

Com podreu veure en aquesta pel·lícula, es recullen un munt d’activitats diferents que esteu fent a casa per passar aquest temps de  confinament amb els vostres fills/es d’una manera amena i divertida. Famílies ho esteu fent genial, quines activitats més boniques, creatives i plenes de vida. Es nota que els  vostres fills/es estan gaudint al màxim. I això és molt important.

Esperem que us agradi molt, i que us emocioni tant com a nosaltres.

Una abraçada ben gran.

Els mestres de la ZER l’Eral

 

 

Missatges dels mestres pels nostres alumnes.

Hola nens i nenes de la ZER l’Eral. Com esteu? Esperem que el màxim de bé possible. Us en recordeu de nosaltres?  Nosaltres sí que ens en recordem de vosaltres.

Els/les  mestres de la ZER l’Eral ens hem posat d’acord per fer aquest vídeo i compartir-lo amb tots vosaltres. Us volem fer arribar els nostres missatges i us volem dir que us enyorem i us estimem moltíssim!

Gaudiu al màxim! Una forta abraçada!

Els/les mestres de la ZER