PREINSCRIPCIÓ CURS 2021-2022

Calendari de Preinscripció i matrícula. Curs 2020-2021

Per al segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria, s’estableix el calendari següent:

  • Presentació de sol·licitud de preinscripció: del 13 al 22 de maig, i excepcionalment, de manera presencial del 19 al 22 de maig.
  • Matrícula: del 13 al 17 de juliol.

Pel que fa a la presentació de la sol·licitud de preinscripció:

  • Per tal de reduir la presència de les famílies en els centres educatius, es promou l’ús de la sol·licitud en suport informàtic (encara no està disponible). S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per l’enviament del resguard de la sol·licitud i la documentació necessària, escanejada o fotografiada, mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.En aquest cas, la sol·licitud de preinscripció es considera formalitzada amb l’enviament del correu electrònic, amb el resguard i la documentació acreditativa adjunta. El centre contestarà aquest correu justificant la recepció de la sol·licitud per a què el sol·licitant en tingui constància.
  • De manera excepcional, les famílies que no puguin fer la presentació telemàtica, podran presentar la sol·licitud i la documentació personalment (caldrà demanar cita prèvia al centre educatiu).

Documentació que cal presentar:

http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/obligatoris/documentacio/

Mapa escolar de Catalunya

Easter

Easter Bunny ha passat per l’escola de Sunyer!amb els més petits hem anat a buscar els chocolate easter eggs que ha amagat pel pati. Ens ho hem passat genial!

Happy Easter!!!

Celebrem el dia de la Pau!

El passat 29 de gener vam celebrar el dia de la pau a l’aula de música. Tots els alumnes de l’escola vam elaborar una tasca junts, a través de la col·laboració i el treball en equip.
Us en deixem un tastet perquè en gaudiu!

 

Notícia 6

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean erat dolor, aliquet vitae ligula suscipit, bibendum malesuada augue. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean erat dolor, aliquet vitae ligula suscipit, bibendum malesuada augue. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean erat dolor,… Llegeix més»

Notícia 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean erat dolor, aliquet vitae ligula suscipit, bibendum malesuada augue. Nam semper id ipsum condimentum laoreet. Proin sollicitudin elit ut ligula hendrerit, et hendrerit ante condimentum. Aliquam suscipit feugiat velit, at vehicula lorem pharetra quis. Lorem ipsum dolor… Llegeix més»

Notícia 3

Nam semper id ipsum condimentum laoreet. Proin sollicitudin elit ut ligula hendrerit, et hendrerit ante condimentum. Aliquam suscipit feugiat velit, at vehicula lorem pharetra quis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean erat dolor, aliquet vitae ligula suscipit, bibendum malesuada augue.

Notícia 1

Un exemple de fitxer d’audio disponible directament des de la targeta resum. Dins de l’article, a la caixa “Paràmetres”, heu de marcar la casella “Mostra el contingut sencer”.