Comencem la formació del Programa d’Acceleració de la Transformació Educativa / Eines pel Canvi (PAcTE/ExC). 

Dimarts 21 de setembre es va iniciar el programa d’innovació educativa, des del Museu d’Arqueologia de Barcelona, a través de la Jornada de Benvinguda del curs 2021 – 2022 del Laboratori de Transformació Educativa “Complicitats per transformar el sistema”. Aquesta jornada de benvinguda ens va servir per clarificar els objectius i les actuacions del Laboratori per aquest curs 2021/22 en el marc dels 3 grans blocs del Laboratori: R+D+I, Programa PAcTE / ExC i XTTE, però també va ser una jornada que convidava a la reflexió pedagògica.

Dimecres 22 de setembre es va realitzar la primera formació als equips directius i als equips impulsors dels centres del programa d’innovació d’Acceleració de la Transformació Educativa / Eines pel Canvi (PAcTE/ExC).

Us convidem a visitar la pàgina web del Laboratori per tal de conèixer amb més profunditat el programa.

Properament organitzarem reunions de claustre on cercarem l’espai de treball i de reflexió per debatre “què hem fet”, “què estem fent” i en “què cal fer”. Penjarem les reflexions que en vagin sortint per tal de compartir-les amb tota la comunitat educativa de l’escola Tagamanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

Segueix-nos!

Tutoria

  • dl. 00:00-00:00