Comunicat 21 i 22 de desembre

Benvolgudes famílies,

Aquesta és la nota informativa que ens ha fet arribar el Departament d’Ensenyament en referència als dies 21 i 22 de desembre:

“Nota informativa sobre l’activitat escolar per als dies 21 i 22 de desembre: El dijous 21 de desembre és un dia inhàbil a efectes escolars, d’acord amb la normativa vigent relativa a la jornada electoral. Per tant, tots els centres educatius romandran tancats a efectes lectius i de qualsevol activitat extraescolar ordinària. El divendres 22 de desembre, últim dia del trimestre, és un dia lectiu, d’acord amb el calendari escolar establert per al curs 2017-2018.”

L’AMPA ofereix Casalet per aquest dia.

El Festival de Nadal es durà a terme el divendres 22, com estava previst. Pròximament rebreu el díptic amb les invitacions.

 

Atentament,                                                                            Llinars del Vallès, a 11 de desembre de 2017

Gabriela Huguet Esteras

Directora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>