Planter de Dansa ConArte

Aquest curs els alumnes de tercer han començat a formar part del projecte Planters de Dansa de ConArte.

Al llarg del curs dedicarem les sessions del dijous d’educació física a desenvolupar aquest projecte. Per dur-lo a terme tenim la col·laboració d’una artista, la Georgina, que és l’encarregada de guiar-nos cap aquesta disciplina.

Vam començar el mes d’octubre i ja portem gairebé 8 sessions. Al llarg d’aquestes sessions hem conegut diferents tipus de desplaçaments, jocs i hem elaborat de manera progressiva una petita coreografia estirats a terra, amb un aspecte en comú: la mśuica i el movimenet corporal. Amb totes les activitats proposades hem treballat la segmentació corporal, els girs, l’esquema corporal, la concentració, la coeducació i la coordinació.

Els i les alumnes parlen de desplaçament com el de l’spiderman o de moviments com l’estrella, la boleta o la pedra. Amb les següents imatges i uns petits vídeo hi ha un resum del que s’ha anat fent.

Més informació: https://www.conarteinternacional.net/projectes

Filosofia metodològica Planters: https://docs.google.com/document/d/1ts3ErLlRzB4mKm9jlTbOxpAv_xzIHe8HYDLDsxtOT7k/edit?usp=sharing

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>