Criteris i beneficis dels nostres menús

Criteris i beneficis dels nostres menús:
  • No hi ha cap pre-cuinat
  • Fomentem el consum de peix, 2 cops a la setmana, consensuat amb l’escola
  • Varietat de peix: lluç, bacallà, calamars, maira.
  • No hi ha varetes ni crestes.
  • No hi ha peixos grossos: tonyina, mussola, emperador, tintorera…
  • Els peixos no són de piscifactoria, són ultragongelats, desespinats i filatejats.
  • Un cop cada tres setmanes utilitzem peix fresc.
  • L’ou és ecològic, pasteuritzat de primera posta i el cuinem a l’escola.
  • Verdura crua: mínim 3 cops a la setmana en forma d’amanida
  • Verdura cuita: acompanyament dels plats i cremes
  • Cereals: presència de més cereals a part del blat: el sèsam i el mill.
  • Presència de cereals integrals, arròs i pasta és opcional.
  • Productes frescos i de Temporada, no treballem amb productes congelats
  • Menús de 6 setmanes: d’aquesta manera donem molta més varietat.
  • Coccions: coccions més sanes: forn, vapor, guisats i planxes..
  • Derivacions: tractament curós de les possibles dietes i al·lèrgies
  • Sopars: orientacions dels sopars.
  • Estacionalitat: utilitzem productes de proximitat , estacionaris i ecològics
  • Ecològic: fruita, verdura, hortalisses, arròs, cereals, pasta, llegums, làctics.
  • Carn: vedella, pollastre i porc
  • Certificació CCPAE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>