- No hi ha cap pre-cuinat
- Fomentem el consum de peix, 2 cops a la setmana, consensuat amb l’escola
- Varietat de peix: lluç, bacallà, calamars, maira.
- No hi ha varetes ni crestes.
- No hi ha peixos grossos: tonyina, mussola, emperador, tintorera…
- Els peixos no són de piscifactoria, són ultragongelats, desespinats i filatejats.
- Un cop cada tres setmanes utilitzem peix fresc.
- L’ou és ecològic, pasteuritzat de primera posta i el cuinem a l’escola.
- Verdura crua: mínim 3 cops a la setmana en forma d’amanida
- Verdura cuita: acompanyament dels plats i cremes
- Cereals: presència de més cereals a part del blat: el sèsam i el mill.
- Presència de cereals integrals, arròs i pasta és opcional.
- Productes frescos i de Temporada, no treballem amb productes congelats
- Menús de 6 setmanes: d’aquesta manera donem molta més varietat.
- Coccions: coccions més sanes: forn, vapor, guisats i planxes..
- Derivacions: tractament curós de les possibles dietes i al·lèrgies
- Sopars: orientacions dels sopars.
- Estacionalitat: utilitzem productes de proximitat , estacionaris i ecològics
- Ecològic: fruita, verdura, hortalisses, arròs, cereals, pasta, llegums, làctics.
- Carn: vedella, pollastre i porc
- Certificació CCPAE