ACTIVITATS 26-5-20

Bon dia pintures!

Us deixo unes quantes propostes per aquesta setmana: 

  1.     LA LLETRA “U”

Avui us presente la última vocal que ens falta per conèixer, la lletra U. Teniu el vídeo al Drive de la classe. És el vídeo número 9. I també us l’enviaré per whatsapp a través de les delegades.

https://drive.google.com/drive/u/2/folders/1FfbVyy6KgKP9_eu1B9sYY1u558GFomtF

Busqueu a veure si el vostre nom té la lletra U? La teniu? I els vostres companys de classe? Vos ho enviat un document amb tots els noms perquè la pugueu buscar. Coneixeu alguna altra paraula en la que soni la lletra U?

  1.     EL RACÓ DEL BUF

Relacionat amb la lletra “U” us proposo algunes activitats perquè practiquem així com fèiem al Racó del Buf de l’escola. Al vídeo número 10 vídeo del Drive teniu algunes propostes.

  1. EL NOM

Podeu seguir treballant el nom de qualsevol de les maneres que us he explicat en activitats anteriors però si voleu canviar, aquesta setmana ho podeu fer amb plastilina. Si no en teniu o voleu fer-ho de manera més natural recordeu que al principi de la quarantena us vaig explicar com fer plastilina casolana. https://www.dosprofesenapuros.com/blog/experimentos/plastilina-casera/ 

Podeu fer-ho primer sobre un model o si us atreviu, proveu sense model. Com vulgueu!

  1.     CONTA CONTES: CONTES DEL PERÚ

Un recopilatori d’històries del Perú explicades i musicades per la Cia Bufanúvols que podem escoltar gràcies a les Biblioteques de Sabadell.

Us deixo l’enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=6VeeNWjV_UI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>