Vam anar en metro fins allà i ens van acompanyar fins al CIP on vam veure diferents xarxes de pesca i diferents maneres de pescar. Tot seguit, ens van explicar com funcionava la subhasta del peix i que eren les “casilles del peix”. Vam fer una compra virtual amb un ordinador per veure si fèiem una compra saludable (i no va ser del tot saludable perquè vam comprar molts dolços i llaminadures i poca fruita). Després vam visitar les diferents “casilles del peix” i vam veure on, a partir de les 4 de la matinada, es compren els peixos per als restaurants i les peixateries. Vam poder veure productes de peix fresc: crancs (vam aprendre a diferenciar el mascle de la femella), llenguados, salmons, sardines, sípies, calamars, etc. I ens van explicar les característiques principals de cada un d’ells.
Després vam anar al restaurant que hi ha allà a dinar i vam menjar peix: el menú consistia en amanida, pa amb tomàquet, bunyols de bacallà, seitons fregits i calamars a la romana. Vam gaudir moltíssim d’aquest àpat.
Per acabar la visita vam anar a fer una volta pel CIP i a fer un “toca toca” on ens vam posar uns guants i vam poder tocar les aletes, la boca, les brànquies, els ulls i les escates de diferents peixos.
Aquesta sortida ens ha agradat molt i ens ha fet entrar moltes ganes de menjar peix!