CARNAVAL

Amb alegria i bon humor ens hem trobat tots i totes a l’escola aquest matí. Superherois, metges, princeses, peixets, boxejadores, policies…  Una barreja divertida de colors i creativitat que ens ha acompanyat durant tot el dia. Mireu quina desfilada hem tingut!

 

BONES FESTES!

Guarniments, tions, amics invisibles, nadales, sorpreses, música, somriures, missatges, cartes, rialles, neules i torrons…
Sí, hem arribat al final del primer trimestre d’aquest curs, diferent en alguns aspectes, però amb la il·lusió de cada any. I amb aquesta il·lusió nens i nenes han gaudit el darrer… Llegeix més»

NADAL I PLÀSTIC

El passadís de Nadal s’ha omplert de colors i formes amb totes les creacions que els nens i nenes han fet a casa. Però totes tenen una cosa en comú: s’ha reutilitzat una ampolla de plàstic. Aquí teniu una petita mostra del seu art.

 

EL TIÓ A L’ESCOLA!

Com cada any, i davant l’alegria de petits i grans, el tió ha arribat a l’escola! Els nens i nenes ja li estan deixant menjar i el tió s’ho cruspeix tot!

I mentrestant, assagem “Tió, tió, avellanes i torró, no caguis arengades que són salades…”

REFUGIS CLIMÀTICS

Ja som al darrer any del projecte de Refugis Climàtics: “Adaptar escoles al canvi climàtic a través del verd, el blau i el gris”. Després de pensar i parlar molt sobre la millor manera d’adequar l’escola per poder millorar-ne les condicions ambientals, i després… Llegeix més»