DIA MUNDIAL DE L’AIGUA

Aquest dilluns dia 22 de març hem celebrat el Dia Mundial de l’Aigua i hem inundat l’escola de color blau.

Amb l’objectiu de conscienciar-nos sobre la importància de l’aigua i de fer-nos més sensibles a la necessitat de no malbaratar-la, cada cicle ha fet diverses activitats.

Amb la col·laboració de les famílies hem omplert el vestíbul de gotes que es gronxen sense parar, evocant les onades del mar. I, donat que aquest any no podíem fer cap acte conjunt, hem volgut donar força a totes aquestes gotes, representant-les amb tots els infants de l’escola, perquè…

CADA GOTA COMPTA!!!

 

8 DE MARÇ: LA DONA I L’ESPORT

LES DONES I L’ESPORT
L’accés de les dones a l’àmbit esportiu ha estat tardà i ple de dificultats, obligant-les a superar molts obstacles i estereotips socials i culturals. 
Tot i que la  participació de les dones en l’esport ha crescut de manera exponencial al llarg dels últims… Llegeix més»

PRIMERA COLLITA DE L’HORT

Ja hem tastat la primera collita de l’hort!

Com cada any, els nens i nenes de l’escola han estat treballant a l’hort cavant, plantant i regant fins que ha arribat el moment de fer la primera collita. L’alumnat de cicle superior n’ha estat l’encarregat i si mireu les fotos podreu veure tot el procés. I com no, després de la feina, ho han tastat i gaudit a la taula.

Per la seva banda, la terrassa està plena de colors i olors amb les plantes aromàtiques i les flors de temporada que cuida el cicle inicial.

Ja arriba la primavera!

ITACA + SOSTENIBLE

Què fem perquè la nostra escola sigui més sostenible?
Des de l’organització d’Escoles Sostenibles, dins de la seva celebració dels 20 anys, han fet aquesta pregunta als centres i han demanat que es plasmés en una foto. Per tal de dur-ho a la pràctica, hem demanat… Llegeix més»

CARNAVAL

Amb alegria i bon humor ens hem trobat tots i totes a l’escola aquest matí. Superherois, metges, princeses, peixets, boxejadores, policies…  Una barreja divertida de colors i creativitat que ens ha acompanyat durant tot el dia. Mireu quina desfilada hem tingut!

 

BONES FESTES!

Guarniments, tions, amics invisibles, nadales, sorpreses, música, somriures, missatges, cartes, rialles, neules i torrons…
Sí, hem arribat al final del primer trimestre d’aquest curs, diferent en alguns aspectes, però amb la il·lusió de cada any. I amb aquesta il·lusió nens i nenes han gaudit el darrer… Llegeix més»