TAPA’M TAPA’M QUE VE EL FRED!

Bon dilluns per a tothom!

Hem anat a l’hort aquest matí i hem comprovat que el terra estava humit i que el reg automàtic ja funcionava correctament.

L’Amadeu ens ha dit que aquesta setmana la previsió meteorològica és que farà molt fred i fins i tot podria nevar. Per això, ens ha portat una manta tèrmica per l’Hort.

DSC00303.redimensionada DSC00305.redimensionada

Aquesta manta no és de pell ni de plomes sinó d’un material que és permeable a l’aigua i al sol però que no deixa passar el fred i ens ajudarà a que les plantes no es glacin.

L’Anna, la Queralt, en Joan i la Ivette seran els encarregats d’instal·lar la manta tèrmica a l’hort. Un cop posada li posaran pedres perquè no marxi volant amb el vent.

DSC00308.redimensionada  DSC00310.redimensionada

DSC00312.redimensionada DSC00314.redimensionada

Després de posar les pedres, hem hagut de cosir amb filferro la manta tèrmica a les canyes per tapar els pèsols sense que quedessin aixafats.

Finalment, hem anat a airejar el nostre compostatge i hem vist que no tenia ni un sol cuc. Això és un adob mort i s’haurà de començar a fer un altre cop. L’Amadeu s’encarregarà d’aquesta feina.

DSC00318.redimensionada DSC00320.redimensionada

Per sort hem comprovat que a l’hort sí que en quedaven cucs. I, ben grossos!

Adéu!

DSC00322.redimensionada

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>