ESMORZAR DE LUXE AMB ELS PRIMERS RAIGS DE SOL

Bon  dia a tots i totes!.

L’Amadeu ha tornat amb moltes forces i l’hem ajudat a fer tot allò que calia fer.

Primer de tot ens ha preparat un esmorzar ben luxós amb ravets frescs i nets.

DSC01047.redimensionada

DSC01048.redimensionadaDSC00657.redimensionada

Més tard hem començat amb la neteja a fons de males herbes i fulles mortes tant de l’hort com del seu voltant. Recordem que totes aquestes males herbes xuclen aigua i treuen aliment a les nostres plantes.

DSC00666.redimensionada DSC00669.redimensionada DSC00671.redimensionada

 

 

 

 

Els primers raigs de sol arriben a l’hort i fan que les plantes comencin a créixer amb més força que setmanes anteriors. “El sol és mitja vida…” diu l’Amadeu i això es nota en els nostres bròquils i col-i-flors.

DSC00655.redimensionada

 

DSC00654.redimensionada

 

 

 

 

 

 

 

 

Finalment l’Amadeu ens ha ensenyat a plantar patates fent un bon “cristall” amb la terra. En primer lloc caldrà que la terra estigui ben nutrida i l’Amadeu ha portat tot un sac de fems trinxats de conill i elsha repartit per sobre de la terra on plantarem les patates.

DSC00679.redimensionada

DSC01031.redimensionada

Després s’ha de fangar bé la terra i barrejar-la amb els fems de conills deixant-la ben esponjosa. És ara quan farem el cristall amb aquesta terra esponjosa fent tota una cresta des d’on comencem a plantar les patates fins al final.

DSC01041.redimensionada DSC01044.redimensionada

Llavors amb el plantador farem els forats per introduir amb molta cura els talls de patata amb els grills mirant amunt. De cada tall de patata obtindrem 1kg de patates aproximadament.

DSC01049.redimensionada

Finalment, tornem a col·locar la manguera de reg automàtic a sobre del cristall i acabem de tapar una mica les patates amb terra.

Fantàstic, quina bona feina!

A reveure!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>