#ensquedemacasa del 20-27 d’abril

Bon dia, nois i noies,

Com ja us vam explicar, a partir d’aquesta setmana les propostes seran una mica diferents. Hi haurà unes activitats recomanables i 3 que haureu d’entregar. Per assegurar-vos què heu d’entregar i què no, us enviarem un correu amb un document PDF, on trobareu un resum de totes les activitats. En aquesta graella veureu també el format en què s’han de presentar les feines.

Quan entreu al Drive, veure-ho que hem fet una petita modificació i hem separat les classes, així no tindrem totes les vostres feines juntes en una sola carpeta. Dins de cada classe hi haurà altres carpetes de les diferents àrees on trobareu algunes de les tasques que us proposarem.

Ànims, que comencem:

De català (CO de Sant Jordi), castellà (CO de la Edad Moderna) i plàstica (Còmic de la Llegenda de Sant Jordi) trobareu les activitats a les corresponents carpetes del Drive. De medi, ja sabeu que tenim les exposicions, entre avui i demà intentarem enviar-vos ja la invitació per fer la video trucada en petits grups, com us vam explicar. Les exposicions seran entre el dijous i el divendres.

Us deixem també a la carpeta de català un document en PDF amb un joc de Sant Jordi per si us animeu a jugar.

De matemàtiques tindreu una activitat a la Google Classroom.

I de música, educació física i anglès trobareu les propostes als blocs corresponents de cada especialitat.

Si teniu cap dubte, ja sabeu que ens podeu escriure a: gdl2008ab@gdl.cat.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>