#ensquedemacasa 27/04 – 03/05

Bon dia noies i nois,

Esperem que tots i totes estigueu bé. Què tal va anar la passejada d’ahir? Guiño emoticon emoji - Descargar PNG/SVG transparente Segur que ha estat un gran respir i ara estareu més animats.

Bé, la proposta de tasques d’aquesta setmana és la següent:

Tasques retornables:

Medi: encetem un nou projecte i esperem que us agradi. Veureu que és una proposta diferent. El títol del projecte és: Descobrim aplicacions i les noves tecnologies. Com a primera tasca haureu d’investigar una mica. Teniu tota la informació en un document del Drive, a la carpeta de projectes.

Català: per ajudar-nos amb el nou projecte hem d’entendre la importància de les noves tecnologies d’avui en dia. Us proposem que pregunteu a familiars com era treballar sense elles fa uns anys. La tasca la teniu a la carpeta de castellà del Drive.

Anglès: continuant amb el tema, haureu de fer un petit vídeo amb el Flipgrid. Teniu l’explicació al bloc d’anglès.

Castellà: farem una vídeotrucada (la setmana vinent) per parlar sobre l’entrevista que haureu fet a català. Per aquesta setmana haureu d’entregar un guió que us ajudi a debatre idees pel dia de la vídeotrucada. Teniu la tasca a la carpeta de castellà del Drive.

Tasques recomanables:

Matemàtiques: analitzarem què fem aquests dies que estem confinats i farem un gràfic per veure a què dediquem les hores del dia. Se us assignarà la tasca des del Google Classroom,

Música: practicarem una cançó! Mireu al bloc de música.

Educació física: fareu activitats d’expressió corporal. Tindreu tot explicat al bloc d’educació física.

Bé, nois i noies, aquí teniu la nostra proposta. Ja sabeu que si teniu cap dubte, només ens heu d’escriure al correu de la classe: gdl2008ab@gdl.cat. En breu rebreu un correu amb el resum de les tasques i on presentar-les.

Molts petons i abraçades virtuals!

Òscar i MªJesús.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>