COLLITA AMB MÚSICA ELECTRÒNICA

Hola a tothom!

Avui hem fet molta feina al nostre petit hort.  L’Amadeu ens ha comentat que els ocells havien començat a picotejar algunes plantes tendres i que per això havia demanat al Salva que pengés CD’s amb cordes al voltant de l’hort. Quan la llum del sol toca els CD’s o bé giren amb el vent es produeixen  uns reflexes que espanten als ocells.

DSC00459.redimensionadaDSC00464.redimensionada

Després hem preparat terra i adob per plantar patates dintre d’una pila de pneumàtics. D’aquesta manera no ocuparem l’espai de l’hort durant quatre mesos que trigaran en fer-se les patates: 1 kg per cada grill que plantem , aproximadament.

Ricardo ha trinxat els excrements secs de cavall mentre Pau i Nil preparaven terra de la planta de compostatge de Centelles per després barrejar-la amb l’adob i omplir les piles de rodes.

DSC00468.redimensionadaDSC00470.redimensionada

Les patates com els alls han de provenir d’una zona geogràfica amb més altitud que el lloc on seran plantades. Les nostres són de la varietat “Canabec” i venen del Pantà d’Oliana i de Burgos.

Ha afluixat el fred i comencem a recollir el fruit del nostre esforç:

Els nens i nenes de segon ja colliran aquesta tarda enciams i podran arrencar fulles que estiguin ben crescudes tant de bledes com d’espinacs. També tenim ravets i alguna maduixa que altra.

DSC00466.redimensionadaDSC00475.redimensionada

Un cop collits els enciams ja tindrem espai per anar plantant les plantes en llista d’espera: Tomàquets, esbergínies, pebrots, etc…

DSC00477.redimensionada DSC00476.redimensionada

Però, això ja ho explicarem al proper episodi de L’Hort del Guerau. A reveure!

DSC00472.redimensionada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>