RECEPTA DELS PANELLETS A RODA DE BERÀ
INGREDIENTS: (sense els 3 ous)
-
1 QUILO D’AMETLLA RATLLADA CRUA
-
¾ DE QUILO DE SUCRE
-
¼ DE QUILO DE MONIATO BULLIT I PELAT
-
1 RATLLADURA DE LLIMONA
-
1 TUBET DE VAINILLA ENSUCRADA
-
1 CULLERADA D’ANÍS
-
1 CULLERADETA DE CANYELLA EN POLS
ELABORACIÓ
Es barregen tots els ingredients i es treballen fins que quedi la pasta ben lligada. El millor és deixar descansar la massa tapada amb un drap de cotó durant tota la nit i l’endemà es fan les boletes. Amb un quilo d’ametlla en surtin 2 quilos de panellets.
GUSTOS DELS PANELLETS
-
de coco: massa+coco ratllat
-
de codonyat: enrotllat tipus braç de gitano i tallat amb el codonyat de farciment.
-
De pinyons: enganxem pinyons a la boleta
-
D’ametlla: ensucrats i amb mitja ametlla al damunt
-
De xocolata:massa+ cacau en pols
-
De cireres: ensucrats i amb la cirera al damunt