Recepta dels panellets a Roda de Berà

RECEPTA DELS PANELLETS A RODA DE BERÀ

INGREDIENTS: (sense els 3 ous)

  • 1 QUILO D’AMETLLA RATLLADA CRUA

  • ¾ DE QUILO DE SUCRE

  • ¼ DE QUILO DE MONIATO BULLIT I PELAT

  • 1 RATLLADURA DE LLIMONA

  • 1 TUBET DE VAINILLA ENSUCRADA

  • 1 CULLERADA D’ANÍS

  • 1 CULLERADETA DE CANYELLA EN POLS

ELABORACIÓ

Es barregen tots els ingredients i es treballen fins que quedi la pasta ben lligada. El millor és deixar descansar la massa tapada amb un drap de cotó durant tota la nit i l’endemà es fan les boletes. Amb un quilo d’ametlla en surtin 2 quilos de panellets.

GUSTOS DELS PANELLETS

  • de coco: massa+coco ratllat

  • de codonyat: enrotllat tipus braç de gitano i tallat amb el codonyat de farciment.

  • De pinyons: enganxem pinyons a la boleta

  • D’ametlla: ensucrats i amb mitja ametlla al damunt

  • De xocolata:massa+ cacau en pols

  • De cireres: ensucrats i amb la cirera al damunt

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>