Notícia

PATATES XIPS SALUDABLES

Les patates xips que coneixem la majoria de nosaltres, les de bossa, són molt poc saludables ja que porten molts ingredients químics. Us presento una nova manera de fer unes delicioses patates xips casolanes… Aquestes patates són igual de bones i amb molt menys greix! A més les pots amanir com més t’agradi (pots salar-les o bé posar-li altres espècies). 

INGREDIENTS:

-patates

-unes gotes d’oli

-sal

-espècies al gust

ELABORACIÓ:

1-Peleu i talleu les patates ben fines (anar amb compte).

2-Renteu les patates i eixugueu-les bé amb paper de cuina.

3-Repartiu les patates que no es toquin entre elles en un plat, apta per a microones.

4-Coeu-les al microones durant uns 5 min a 700 wats de potència. Si veieu que no estan prou torrades poseu-les una estona més. 

5-Un cop torrades ja les podeu retirar i amanir al vostre gust.

BON PROFIT!!!

Aquí teniu un video que també ho explica:

https://youtu.be/S52D09vnY-s

Vinyet P.A 6è A

5 comentaris

  1. Ciscu

    Hem vist el vídeo de les patates fregides cruixents ara mentre esmorzàvem a classe.
    Ens ha entrat força gana veient-ho!
    Jo també les provaré de fer a casa.

    1. Vinyet P.A

      Hola Ciscu,

      Moltes gràcies per compartir-lo amb la classe, me n’alegro molt que us hagi agradat tant. Les patates estan sùper bones, jo les he probat de fer a casa i m’han sortit boníssimes!!!

      Adéu fins aviat!!

      Vinyet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>