TREBALL PER PROJECTES

Tot va començar un dia que el Ciscu ens va posar unes fotos a una taula i aquelles fotos eren nostres a P4, nosaltres a P4 vam fer un petit projecte sobre els oficis dels nostres pares.

Uns dies més tard ens va posar sobre la taula unes fotos que tenien alguna cosa en comú, nosaltres no sabíem que tenien que fessin que s’assemblen tant. Teníem que triar una i cadascun va apuntar en un paper perquè havia triat aquella foto y que opina sobre ella. Més tard vam fer una conversa compartint les nostres opinions. Després les vam classificar i posar un nom a cada grup classificats, vam triar els següents: Món tecnològic i virtual, humans vs robots, salvem vida, canvi climàtic, guerres, tristesa, oficis gènere estereotips, natura i contaminació i per últim injustícies socials. Ja que teníem  totes les fotos o opinions classificades vam mirar que tenien en comú, després de tenir una conversa vas tan llarga vam arribar a l’acord de que tot allò eren oficis i aquí va començar el nostre projecte.

Seguidament vam pensar que una bona manera de començar el projecte seria investigar una mica de que treballaven els nostres avantpassats, ens va deixar uns dies perquè o preguntem als nostres avis o pares i tot seguit  vam tornar a fer una conversa però aquest cop era per dir: que volem ser de grans, de que treballen els nostres pares, de que treballaven o treballen els nostres avis i per últim si algú se recordava  de que treballaven els seus rebesavi.   Vam pensar que seria bona idea fer una entrevista al més gran de la família,, per poder fer-los la entrevista, tots junts vam fer una llista de preguntes interessants, per que tinguem més temps per fer-los la entrevista, el Ciscu ens deixa fins després de les vacances de Nadal per entrevistar-los.

Això es lo que em fet el primer trimestre, en el segon trimestre continuarem però de moment portem això. ADÉU!!!!   

 

   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>