Llibreta de planificació

 

 

La llibreta de planificació és un recurs pedagògic molt important.

Com bé ja us vam explicar en una altre entrada al bloc en aquests primers dies d’escola hem començat a fer diferents activitats, una d’aquestes va ser inaugurar i confegir la creació de la llibreta.  És una eina en la que que podem practicar diferents àmbits.

 

La llibreta de planificació és on pots apuntar-te diferents coses com: Els objectius del  curs i les notes de les avaluacions  inicials i finals. Les activitats que fem a treball personal i  les notes  informacions importants.  Cada divendres fem un text en el que expliquem diferents aprenentatges, en que consisteixen i perquè ens serviran. La planificació de la setmana següent és a dir apuntar tot el que farem i per últim vàrem fer la portada  amb una proposta artística.

 

 

La llibreta te diferents objectius un d’aquests és aprendre a redactar millor els aprenentatges de la setmana, aprendre a organitzar el nostre temps lliure i  per últim però no per això el menys important ser mes independents i responsables.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>