LECTURA EN VEU ALTA

                            Lectura en veu alta 

La lectura en veu alta esta creada per que els tutors els hi facin un model de com llegir en veu alta als infants. 

 A finals d’octubre vam triar els llibres que voliem llegir durant cada trimestre.

El primer trimestre estem llegint el llibre “Kambiri”, el segon trimestre llegirem el llibre de la “Sopa de l’avi” i el tercer trimestre llegirem el llibre del “Nen”.

 Us comparteixo més informació sobre cada llibre per si us interessa, el Títol, autor, il·lustrador, editorial i gènere,

  El llibre del 1 trimestre

 El nom: Kambiri, L’autor: Lluís Prats, L’editorial: Estrella polar, El     Gènere: ficció infantil. 

El llibre del 2 trimestre

 El Nom: La sopa de l’avi, L’autor: Mario Satz, L’il·lustrador: Albert Asensio, Editorial: Babulinka.  

El llibre del 3 trimestre 

El nom: El nen, L’autor: Roald Dahl, L’il·lustrador: Quentin Blake, Editorial: Estrella polar, Gènere: Contes d’infància.

Quan llegim? Fem una lectura diària, llegim cada dia individualment uns 15/20 minuts i després fem lectura en veu alta. I també llegim de tant en tant a “mares”. Ara estem llegint molta lectura en veu alta perquè el volem acabar abans de nadal per començar el segon trimestre llegint el llibre de la sopa del avi. 

De que va el llibre de Kambiri: el llibre va de una nena (Kambiri) i la seva mare (l’Alika) van pujar a una patera per anar a un altre país per poder criar amb menjar i aigua a la Kambiri. Van arribar a una illa que esta abans de arribar a italia, quan van arribar l’Alika estava morta i van acollir a l’hospital a la Kambiri. A l’hospital treballava un señor que es deia Niccolò Salviati, al portar unes quantes setmanes a l’hospital la kambiri la va adoptar per poder intentar trobar al seu pare i s’encarinya molt el poblet de la Kambiri fins que arriba als 11 anys junta amb tots els ecelents que va treure. si voleu saber més i el trobeu interessant compreu vos el llibre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>