INFO-K🎥

Des de fa un temps els dies de assemblea veiem l’info-K per informar-nos del que passa a la societat.

Cada tres setmanes fem un text desenvolupant una de les notícies dels tres info-K de les setmanes anteriors, i altres setmanes fem una rotllana i gestionem  un debat dels temes de l’info-K d’aquell dia.

L’últim info-K que vam veure anava sobre la guerra entre Rússia i Ucraïna, i el Ciscu ens va posar una mica en context per situar-nos a nivell històric del que està passant actualment. Quan va acabar d’explicar-nos la Segona Guerra Mundial ens va explicar pràcticament el que ens va informar l’info-K, que Russia estava atacant a Ucraïna perquè hi ha zones que Putin vol que formin part de Rússia i Volodímir Zelenski el president d’UcraÏna li va dir que no, perquè els terrenys que volia formaven part d’Ucraïna i això va provocar aquesta guerra.     

   

Els info-K em semblan molt curiosos i interessants perquè les informació per adults les transformen per infants com nosaltres. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>