Descriptions in English!

Durant les sessions d’anglès d’aquest segon trimestre recuperem el tema de les…descripcions!

Com a tasca final per acabar les descripcions físiques, hem decidit fer una descripció d’un famós/a. Ho hem fet així: fem parelles i triem una persona famosa/a que coneixem els dos. Comencem a buscar informació sobre la persona i elaborem el nostre text.
Per dur a terme l’exposició, fem un pòster amb paraules clau que ens ajudin a aprendre el discurs oral. Busquem una foto i la imprimim dos cops una normal, i l’altra en blanc i negre. Enganxem la blanca i negre al damunt de la de color. Després posem les “keywords”  a la foto del famós/a i llavors ho podem considerar un pòster que ens ajudarà a fer la nostra presentació oral.

Fem un guió de la nostra exposició, repartim el text entre la parella i ho practiquem. Llavors amb el mig grup que fem els dilluns a la tarda fem les presentacions, parant atenció a la resta d’exposicions i fent crítiques constructives per ajudar a millorar en les properes exposicions. And, tada! We are experts at describing people!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>