El 30 de juny del 2005 l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO) va proposar la creació d’horts escolars per tal de millorar la qualitat de la nutrició i la formació de nens i familiars als països en vies de desenvolupament, aconsellant també que la producció d’aquests horts sigui el gruix de la dieta de productes frescos al menjador escolar.
Objectius fonamentals
– Aprofundir en la cultura de la sostenibilitat i la cultura de la terra
– Produir aliments segurs, de qualitat i respectuosos amb el medi ambient.
– Potenciar el treball comunitari , el diàleg, la cooperació i la responsabilitat.
– Afavorir la convivència i l’intercanvi de coneixements entre generacions diferents.
– Construir un entorn social i un estil de vida més saludable.
– Aplicar noves tecnologies que permetin una major eficiència ecològica.
– Crear petits entorns agrícoles a les àrees urbanes.
– Millorar les competències bàsiques lingüístiques, matemàtiques i científiques.
Cliqueu les imatges que van passant per veure les fotografies ampliades.