Xerrada telemàtica

 

NOVETAT!!! La xerrada es fa en format telemàtic, així que les persones interessades hauran de confirmar assistència al correu: ensenyament@ajmataro.cat , indicant nom, cognoms i centre educatiu del que provenen, i el mateix dia de la xerrada se’ls farà arribar l’enllaç a la mateixa.

REUNIONS D’AULA

Famílies!

La propera setmana comencem les reunions d’aula, en les quals explicarem els aspectes més importants del funcionament del curs en general i del grup dels vostres fills i filles.

Aquest curs, per motius de seguretat, es faran en format virtual. Les tutores us faran arribar la convocatòria pel TPV amb l’enllaç corresponent.

Us recordem que és molt important la vostra assistència. Us hi esperem!

 

Aquí teniu les dates de les reunions:

L’EQUIP DIRECTIU

ENTREM A L’ESCOLA A RITME DE MAMBO… NUMBER 5!

L’Èric, el mestre de música de la nostra escola, ha adaptat la lletra d’una versió del “Mambo Number 5” amb les normes de seguretat que hem de seguir per la tornada a l’escola.

És la cançó que esteu sentint a les entrades i sortides i que ens fa il.lusió compartir amb tot@s vosaltres!

COMENCEM UN CURS… AMB MOLTA IL.LUSIÓ!!!

Amb les motxilles plenes de ganes, il.lusió i nervis vam començar dilluns aquest nou curs escolar!

Una tornada a l’escola amb moltes novetats: mascaretes, termòmetres, gel hidroalcohòlic, distància de seguretat… però amb mirades que somriuen, veus que emplenen els passadissos, retrobaments emotius amb els companys i els mestres… Un inici de curs ple d’emocions!

Famílies, moltes gràcies per la vostra paciència i confiança! Entre tots anirem trobant la millor manera de gestionar aquesta “nova normalitat”.

Compartim amb vosaltres algunes imatges d’aquests primers dies al Torre Llauder, esperem que us agradin! 

      

    

 

PLA D’ORGANITZACIÓ DE CENTRE

Benvolgudes famílies,

A continuació us presentem el Pla d’organització de centre bàsic en el marc de la pandèmia COVID-19 presentat i aprovat en Consell Escolar el passat dijous 3 de setembre de 2020.

Aquest Pla recull els principis bàsics de seguretat i higiene i d’organització del centre a seguir durant aquest curs 2020-21. Per tant, és important que en feu una lectura pausada per tal d’estar preparats per iniciar el curs.

Cal tenir en compte que ha de ser un document viu que anirem adaptant a les mesures sanitàries del nostre territori.

El deixem “penjat” amb la resta de documents del centre i el trobareu al Menú del bloc.

Us esperem a tots i a totes preparats per engegar un nou curs escolar el proper 14 de setembre!

Atentament,

L’EQUIP DE MESTRES

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA 2020-21

Benvolgudes famílies!

Ja tenim les llistes d’alumnes admesos pel curs 2020-21 i la llista d’espera.

Recordeu que tots els alumnes admesos han de formalitzar la matrícula demanant CITA PRÈVIA de 9 a 13h (937980758 o a8034321@xtec.cat):

DOCUMENTACIÓ QUE CAL APORTAR:

  • 2 fotografies de l’alumne/a mida carnet
  • Fotocòpia del llibre de vacunes de l’alumne/a
  • Fotocòpia de la targeta sanitària de l’alumne/a (si no la vàreu presentar a la preinscripció)

 

En cas d’haver de fer una RECLAMACIÓ podeu seguir les següents instruccions:

BEQUES DE MENJADOR PEL CURS 2020-21

Benvolgudes i benvolguts,

Un cop publicades les bases reguladores de la convocatòria dels ajuts individuals de menjador per al curs escolar 2020/2021, us informem que, com cada any, serà l’Ajuntament de Mataró l’encarregat de recollir les sol·licituds de les famílies, i no els centre escolars.

  • Les famílies que van presentar sol·licitud d’ajut de menjador escolar al 2019 podran confirmar la seva petició per internet si no han canviat substancialment la seva situació (mateix tipus de família nombrosa o monoparental, mateixes persones amb discapacitat i sense canvis en separació o custòdia de menors). Rebran un missatge SMS per poder accedir fàcilment al procés de confirmació durant la setmana del 6 de juliol.
  • Les famílies que NO van presentar sol·licitud d’ajut de menjador escolar al 2019 i aquelles amb canvis substancials podran fer-la a través d’internet a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Mataró o personalment a les Oficines d’atenció ciutadana de Pla d’en Boet, Rocafonda i Cerdanyola amb cita prèvia obligatòriaamb els següents terminis.
 –        Internet del 7 al 24 de juliol.
–         Oficines d’atenció ciutadana del 13 al 24 de juliol, amb cita prèvia obligatòria.
La cita prèvia es podrà concertar a partir del 8 de juliol per internet a www.mataro.cat/citaprevia

Tota la informació estarà disponible a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Mataró https://seu.mataro.cat

Documentació a presentar:

–          En el cas de fer la sol·licitud presencialment, model normalitzat de sol·licitud (només s’acceptarà el formulari disponible a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Mataró o el facilitat a les pròpies oficines municipals a partir del 8 de juliol).

–          En el cas de fer la sol·licitud presencialment, còpia del document d’identitat de la persona sol·licitant (pare, mare o tutor/a).

–          En el cas de fer la sol·licitud presencialment, original del títol de família nombrosa o monoparental vigent. En el cas de fer la sol·licitud a través d’internet a la Seu Electrònica, serà suficient amb informar del número de títol de família nombrosa o monoparental vigent.

–          Resolució d’acolliment de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència per a menors que estiguin en situació d’acolliment.

–          Conveni, sentència de divorci en el cas que un dels membres de la unitat familiar ja no visqui al domicili, però estigui en el document d’empadronament, o l’acta final de mediació del Departament de Justícia.”

 

INSTRUCCIONS BEQUES MENJADOR CCM 2020-2021

S’acaba el curs…

Bé, avui és 19 de juny i s’acaba el curs!

Un curs atípic, diferent, però ple d’experiències, emocions i vivències que ens quedaran per sempre al nostre record.

No l’hem pogut acabar junts a l’escola, com ens agrada, i hem trobat a faltar el comiat dels de 6è, la coca per esmorzar, la xeringada, l’estoneta de prendre el sol al pati, el gelat i  l’hora dels adéus… Però heu fet gelat a través de videoconferència, hem fet una trobada amb els de 6è i hem sentit el vostre escalf…

Hem d’estar contents! Perquè hem estat capaços d’adaptar-nos a una situació que ha estat nova i estranya per a tots i totes… Ha estat tot un regal haver compartit aquest temps amb vosaltres!!!!

Ara només ens queda desitjar-vos un bon estiu a tots i a totes!

Us esperem amb moltíssimes ganes al setembre, preparadíssims per començar un nou curs!

Però abans volem compartir amb tots vosaltres una cançó de la Miriam Berrocal i en la que han participat altres mestres de Mataró i els Serveis Educatius de la ciutat.

Esperem que us agradi aquest… FI DE CURS CONFINAT.