Pressupostos participatius 2021

ATENCIÓ📣📣📣
Moooolt important! De l’1-13 de setembre es podrà votar els *Pressupostos Participatius*.
La proposta de SUMA, per aules multisensorials, suposarà la dotació de material molt important a totes les escoles del poble, i està acordada amb totes les direccions. 
VOTA la proposta de SUMA+. Entre tots ho aconseguirem!
A6. Aules multisensorials a les Escoles. Millorem l’aprenentatge.
https://youtu.be/Chj5mBHmvIM
Vota aquí! I Passa-ho a familiars i amics! Com més gent voti més opcions tenim de guanyar!
https://participacio.castellarvalles.cat/
Gràcies!

PANERA SUMA+

Us informem que continuarem venent butlletes de la panera de material escolar de SUMA+ fins al dia 21 de maig. Estarem a les sortides de les portes. Us esperem!!

SORTEIG PANERA SUMA+

SUMA + s’ha proposat dur a terme el projecte de la Marató amb l’objectiu d’unir a un poble en la mateixa causa, recordar fons, per l’atenció de l’alumnat amb diversitat de necessitats, en els nostres centres educatius.
Cada escola del municipi fa el sorteig d’una panera amb material escolar. Durant aquesta setmana vinent, del 3 al 7 de maig, es venen butlletes a 2€ que els podeu comprar durant els sortides dels infants, a les 12.30 i a les 16.30 h.
El sorteig es farà el 22 de maig durant el concert del Pot Petit i us anunciarem el guanyador per la web del centre com per Instagram.
Animeu-vos a participar, és un bé per a tots i totes!

Iniciem un compte a Instagram

Estrenem una nova xarxa social, Instagram. Compartirem amb vosaltres moments puntuals de la nostra vida al centre. També donarem molta importància a les recomanacions de lectura, recomanades per tota la comunitat educativa.

 

SANT JORDI

Aquest Sant Jordi ha sigut diferent, és un d’aquells dies on les classes amigues s’ajunten i fan activitats conjuntes, però a causa de la COVID, no ha pogut ser com sempre. També hem trobat a faltar la parada de llibres i roses que l’AFA sempre ha organitzat, però el que sí ha fet és regalar dos llibres per aula triats per l’alumnat. Moltes gràcies com sempre!!

CONCURS DE DIBUIX

El dibuix del nostre alumne, Ferriol Canalís de 2n de primària, ha estat un dels guanyadors del concurs de dibuix del Meu Primer Festival, que aquest curs ha estat la 13a edició del Festival internacional de cinema per a nens i nenes on hem participat el nostre centre i diferents escoles de Catalunya.
El Meu Primer Festival té l’objectiu de donar a conèixer un cinema divers, creatiu i amb valors als petits espectadors, tot fent-los partícips i protagonistes del seu propi aprenentatge. Per primera vegada, aquest curs El Meu Primer Festival ha ofert online la seva activitat especial per a escoles.
Com a premi del concurs és un lot de pel·lícules seleccionades per El Meu Primer Festival per al centre.
Estem contents dels petits artistes del nostre centre i felicitem el Ferriol i a tots i totes per participar.

 

FIOR DI LOTO

Benvolgudes famílies,
Com ja sabeu cada Nadal fem la FIRA DE NADAL SOLIDÀRIA a través de la qual recollim diners per enviar a la nostra escola germana a Pushkar (Índia). Aquest curs, per la pandèmia no podem fer-la, però sí que farem el sorteig de paneres.
Per poder fer-ho necessitem que porteu productes de Nadal per elaborar les paneres.  La setmana vinent, ens trobareu  a les portes de l’escola, venen els números del sorteig. Cada tira costarà 1 euro. Els diners que recollim els enviarem a Índia.
El sorteig serà el dia 16 de Desembre.
Animeu-vos a participar i moltes gràcies per la vostra col·laboració.
L’equip docent

 

SUMA+

LA VENDA DE SAMARRETES I LOTERIA 

DIMARTS 1

DIMECRES 2 

DE 16.15 A 16.45 h

 

US ESPEREM!