L’escola Pau Casals, School Lab del LEA …

Hola a tothom,

Tenim una altra bona notícia per compartir amb tots i totes vosaltres:  Ara som School Lab… Us expliquem una mica…

Els impulsors de l’IMAILE han posat en marxa el Learning Technology Accelerator (LEA) que vol ser un accelerador de la transferència del coneixement, diàleg i sensibilització sobre les pràctiques innovadores en l’àmbit de les tecnologies d’aprenentatge.

La nostra escola que, properament s’incorporarà a l’IMAILE amb la plataforma AMIGO s’ha convertit en School Lab per formar part d’aquest estudi que durarà dos anys en els quals es portaran a terme activitats per fer un estudi i diagnosi de la situació dels entorns d’aprenentatge a Viladecans.

Això ens permetrà estar al dia de moltes de les innovacions i també estar en contacte amb escoles d’altres països com Finlàndia i compartir experiències, estem molt motivats i motivades amb tot el que això comporta.

En aquesta primera activitat ha participat un grup de 6è i més endavant farem més activitats …

Perquè en pugueu saber més us deixem l’enllaç on els propis professors participants expliquen en què consisteix i consistirà fer de “School Lab”.  Endavant i molts ànims a tothom per continuar amb la bona feina !!

See you soon with new news !!

L’escola Pau Casals és School Lab al LEA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>