Dia Escolar de la No-Violència i la Pau

Cada 30 de gener des del 1964 celebrem el Dia Escolar de la No-violència i la Pau, conegut també com a DENIP. El poeta i educador mallorquí Llorenç Vidal Vidal va proposar aquesta data per recordar Mahatma Gandhi, assassinat el 30 de gener de 1948. Ghandi va ser un polític i pensador indi, capdavanter del moviment a favor de la independència de l’Índia mitjançant l’ús de la no-violència.

Aquests últims dies, a l’escola, hem parlat sobre què és la pau per a nosaltres i entre tots hem fet l’abecedari de la pau. Esperem que el significat d’aquestes paraules que expressen sentiments de pau el tinguem tots ben present no només aquests dies sinó sempre.

El divendres 29 a la tarda, els alumnes de primària van fer uns molinets de vent des de l’àrea d’anglès. Van decorar el seu molinet amb un dibuix i una paraula en anglès relacionada amb la pau.

Us deixem un recull fotogràfic de les activitats dutes a terme.

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>