VideoClip de fi de curs! Bon estiu a tothom!

Com cada any, acomiadem el curs amb un videoclip musical dels nens i les nenes de l’escola; tot desitjant-vos un bon estiu! La cançó que sona és “Despertem el Món”; del grup ponentí Koers.
Us esperem al setembre! I com diu la cançó: “Que la vida és l’aigua i el sol jugant a fer-se grans.”

BON ESTIU!

VideoClip d’estiu! Despertem el Món – Escola Sant Isidre from edu.teixido@gmail.com on Vimeo.

Gran ESTRENA! Caçafantasmes! A qui trucaràs?

Tal i com us vam prometre; aquí teniu la gran pel.lícula dels nens i les nenes de primària de l’escola: Caçafantasmes! A qui trucaràs?
Ha estat tot un repte per tots ells i per nosaltres. Molt metratge, força escenes, tota primària junta per primer cop. Un projecte audiovisual inmens amb un resultat que els hi ha encantat! Esperem que a vosaltres també. La direcció de la producció està molt orgullosa dels “seus” actors i de les “seves” actrius. BRAVO!
Ah, no tanqueu el vídeo després dels títols de crèdit, no fos cas que la pel.lícula tingués una escena post-crèdits!

Caçafantasmes! A qui trucaràs? from Zer La Coma on Vimeo.

Comiat de l’Apadrinament Lector!

El darrer dilluns, dia 17, vam fer l’acte de comiat de l’Apadrinament lector 18-19. Un any diferent, un hi havia padrins/es amb més d’un fillol/a. Com sempre, ha estat una activitat molt profitosa i productiva, tant pels padrins com pels fillols. Han llegit molt i han gaudit molt de l’activitat. Us adjuntem unes quantes fotografies d’aquest acte de comiat. Fins l’any vinent!

TRÀILER!!! Caçafantasmes; a qui trucaràs?

Aquest curs, i per primera vegada, TOTA primària junta ha realitzat una pel.lícula conjunta. Ha estat tot un repte per ells, ho han fet genial. Tota gran feina té la seva recompensa i ens plau presentar-vos la producció Caçafantasmes; a qui trucaràs? Ja teniu disponible el tràiler, aneu fent boca i gaudiu-lo molt perquè dijous ve el plat gros. La pel.lícula sencera! GRAN PREMIERE!

TRÀILER – Caçafantasmes, a qui trucaràs? from edu.teixido@gmail.com on Vimeo.

AULA SENSORIAL 5 (abril-juny)

Aquesta setmana han finalitzat les sessions de l’aula sensorial del curs.

En aquesta ocasió les activitats de les taules de llum han girat entorn la lectoescriptura, les construccions, la creació d’històries i la grafomotricitat.

A les activitats de llum negra hem dibuixat amb llum fent servir les llanternes i els panells i pissarres luminiscents, ha estat com fer màgia!!!

VISITA A LA COOPERATIVA DE MONTOLIU

Divendres 7 de juny a tots els alumnes i mestres de l’escola ens van convidar a fer una visita a la cooperativa del poble.

Vam fer un recorregut per les instal.lacions per conèixer els procés que segueix la fruita des de que arriba del camp fins que entra a producció i es prepara per la seva venta. Vam visitar molts espais: oficines, càmeres frigorifiques, sala de producció, magatzems… i ens van explicar les tasques que es realitzaven en cada un d’ells.

Sense dubte una visita molt interessant que ens apropa més al nostre poble i a la feina tant important que fan molts dels pares, mares, padrins, padrines… dels nens i nenes de l’escola que hi treballen.

Per veure fotos CLIQUEU AQUÍ

Hem fet un programa de tele!! Tarragona TV-Show!

Com a projecte final del GEP (Grup Plurilingüisme) que cerca més exposició d’hores en llengua anglesa a l’alumnat, vam realitzar un programa de televisió en llengua anglesa aprofitant la visita a Tarragona. Aquest programa ha estat presentat al programa GEP, al Departament d’Ensenyament com a mostra del treballat durant aquests darrers mesos. Hem volgut ser prudents i esperar un temps prudencial per poder-lo penjar al nostre bloc. Ara ja el podeu veure i gaudir. Vam treballar l’analogia de l’Imperi Romà amb el nostre present, en el món el què vivim; tot en llengua anglesa.

S’ho van passar molt bé, els hi va sortir tot a la primera (no era fàcil, enmig d’una excursió escolar), van treballar de valent i el resultat els hi va encantar. Well done, Classe dels grans!!

 

How different – Roman Empire – TV SHOW from edu.teixido@gmail.com on Vimeo.

FEM FANG!

A la classe dels monstres vam experimentar amb el fang, el vam tocar, aplanar, picar, mullar i moltes coses més!

Finalment tot seguint els passos vam fer un vol que li podem donar moltes utilitats. L’hem pintat i decorat.

AQUÍ teniu una mostra de com ens ho vam passar de bé!