Aladdin

EN

This morning the children from 1r to 6è have been to Albatàrrec in order to enjoy a theatre play in English. We have been practising the story, the vocabulary and the songs from the play in class.

Aladdin and his mother work very hard in their laundry. One day, Aladdin finds a magic lamp amongst the piles of dirty clothes and soon a genie offers to improve his life and find him his ideal job. But what is Aladdin’s ideal job? Something easy, something fun, something that pays a lot of money? With the help of the audience, Aladdin tries several “ideal” jobs before he learns that not everything is as easy as it looks.

The actors were brilliant and fun! The children enjoyed a lot and some of them volunteered to help Aladdin find his ideal job. We are looking forward to repeating the experience soon. Here you are some photos.

After the play we went to the school of Albatàrrec where the children had breakfast and played in the playground. Thank you!

CAT

Aquest matí els alumnes de 1r a 6è de la ZER s’han desplaçat a Albatàrrec per gaudir d’una obra de teatre en anglès. Els dies previs a la representació hem treballat la història, el vocabulari i les cançons a l’aula per tal de facilitar la comprensió.

L’Aladdin i la seva mare treballen de valent a la seva bugaderia. Un dia l’Aladdin troba una llàntia màgica enmig de la roba bruta, d’on surt un geni que li ofereix millorar la seva vida i trobar-li la seva feina ideal. Però quina és la feina ideal de l’Aladdin? Amb l’ajuda del públic, l’Aladdin prova diverses feines “ideals” abans d’aprendre que no tot és tan fàcil com sembla.

Els actors eren molt divertits! Els alumnes han gaudit i han participat cantant i responen quan els hi preguntaven. Alguns d’ells s’han ofert voluntaris per pujar a l’escenari i ajudar l’Aladdin a trobar la seva feina ideal. De ben segur repetirem l’experiència!

Després de la representació hem anat a l’escola d’Albatàrrec on hem esmorzat i jugat al pati. Moltes gràcies per l’acollida!

A continuació us deixem un recull de fotos.

SORTIDA DE NADAL AL MAMBA PARK

Els alumnes d’eduació infantil de la Zer vam poder gaudir d’una sortida ben especial, vam començar la jornada amb un espai de joc i diversió com és el parc lúdic Mamba Parc a Lleida i la vam concloure amb una sessió de cinema nadalenc  i crispetes a les respectives escoles. Ens ho vam passar molt i molt bé!

 

 

Christmas Bucket List

EN

Hello! Three days left to go on holidays. 

This week we have been talking about activities you can do over the Christmas break. I encourage you to do the activities you like and you can add new ones, too.

Below you have got the Christmas Bucket List with the links to different websites.

CAT

Només queden tres dies per començar les vacances.

Aquesta última setmana, a la classe, hem vist diferents activitats que podem fer durant aquests dies per gaudir amb l’anglès. Us animo a fer totes aquelles que us agradin i ja sabeu que podeu afegir les vostres propostes.

A continuació teniu el llistat on us serà més fàcil accedir a les pàgines web (només fent click).

Christmas Bucket List CI

Christmas Bucket List CM&CS

 

Santa’s Boots

EN

This morning the children from P3, P4 and P5 have been to Albatàrrec in order to enjoy a theatre play in English. We have been practising the vocabulary and the songs from the play in class.

Santa’s Boots
is a theatre play related to Christmas with vocabulary about animals, colours and numbers. The actors used puppets and sang beautiful songs. The children enjoyed a lot! We are looking forward to repeating the experience soon. Here you are some photos.

CAT

Aquest matí els alumnes de P3, P4 i P5 de la ZER s’han desplaçat a Albatàrrec per gaudir d’una obra de teatre en anglès. Els dies previs a la representació hem treballat el vocabulari i les cançons a l’aula per tal de facilitar la comprensió.

Santa’s Boots és una obra de temàtica nadalenca que inclou vocabulari d’animals, colors, números i vocabulari relacionat amb el Nadal. La història l’han explicat amb titelles tot combinant diàleg i cançons. Les cares dels nens ho diuen tot. De ben segur repetirem l’experiència! A continuació us deixem un recull de fotos.

P3, P4 i P5 ANEM A LA MITJANA !

Divendres 22 els petits de la Zer vam anar a visitar el parc de La Mitjana.

Dividits en grups vam fer dos recorreguts pel parc a la recerca de “tresors” naturals : caragolines, branques, fulles, plomes, pedretes,… Ens ha agradat molt explorar el bosc a la tardor i fer servir les lupes, imatges i uns reclams sonors per poder parlar amb els ocells del parc.

Hem caminat molt i hem acabat una miqueta cansats però ens ho hem passat molt be explorant, observant i descobrim la natura . I hem arribat a l’escola amb les bosses plenes de tresors!!!

Aquí us deixem un resum en imatges de la jornada.

LA MITJANA from Zer La Coma on Vimeo.

TOTS SOM IGUAL TOTS SOM DIFERENTS

Totes les nenes i els nens de la Zer hem après coses d’aquelles que ja no s’obliden perquè arriben al cor. Ens ha quedat a totes i a tots molt clar, que “tots som iguals i tots som diferents”, i que justament en això rau l’alegria de la vida!!!: persones altes, baixes, grans, petites, alegres, tristes, blanques, negres, rosses, morenes, coixes, mudes, cegues, miops,….. TOTS IGUALS, TOTS DIFERENTS!!!
Els de Cicle inicial, hem estat treballant “els sentits”, i a partir d’aquí vam pensar que la millor manera d’acabar de veure què sabíem però sobre tot, què sentíem amb tot el que havíem après, era viure en primera mà, el sentir de persones amb diferents discapacitats. I vam voler compartir-ho amb tota la Zer.
Per això, aquest divendres dia 15 durant el matí, ens hem agrupat tots els infants de la Zer a Sudanell i han vingut a l’escola persones de: ASPID Lleida, Deixa’ns signar, i Muévete por los que no pueden, i ens han ensenyat tot un munt de coses entorn les malalties rares i les discapacitats.
Hem rigut, hem gaudit, hem compartit, hem après, i ens hem fet un xic més personetes. Això és el que volem a les nostres escoles!!!
Gràcies a les tres entitats que ens ho heu fet possible!!