DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

El passat dia 5 de juny va ser el Dia Mundial del Medi Ambient. Per aquest motiu totes les escoles verdes de Badalona vam anar a l’ajuntament a llegir els nostres desitjos i compromisos  referents al medi ambient davant del regidor.

Aquest mateix dia també es van premiar els logos que representen a la XES-Bdn ( Xarxa d’Escoles per la Sostenibilitat de Badalona)  i un dels nostres alumnes, en Pol Mateu de P5B, va ser premiat en la categoria d’educació infantil. Moltes felicitats!

A banda d’aquest acte, a la pròpia escola vam organitzar una plantada de plantes i herbes aromàtiques als nostres patis, amb la col·laboració d’alguns avis de l’escola.

A l’edifici del Viver de Badalona podreu trobar l’arbre on vàrem  penjar els desitjos dels nens i les nenes i també esteu convidats a penjar-hi els vostres.  En aquest mateix lloc també hi ha una petita exposició dels dibuixos que van participar  en el concurs així com els premiats.

dia medi ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>