COLÒNIES 4T

Els nens i nenes de 4t ja han arribat a la casa de colònies! clicant  Aquí podreu veure les fotografies de les activitats que duran a terme durant aquest dies.

PREINSCRIPCIÓ 2021-2022

Podeu consultar tota la informació de la preinscripció publicada pel Departament d’Educació  en el següent enllaç.

Podeu fer la sol·licitud de preinscripció del 15 al 24 de març  directament al següent enllaç.

La principal novetat d’enguany és que les sol·licituds només poden presentar-se mitjançant formulari electrònic disponible al web de Departament d’Educació (si el sol·licitant compta amb identificador digital, com el DNIe o l’IdCAT mòbil) o, per aquelles persones que no comptin amb aquesta identificació, amb un formulari en suport informàtic també disponible al mateix web. NO es podran realitzar sol·licituds en format paper. Si teniu dificultats a l’hora de fer la preinscripció ens podeu trucar al 934642540 per tal que us puguem ajudar a formalitzar-la.

Us informem que el calendari provisional és el següent:

 • Oferta inicial de places: 11 de març. INFORME OFERTA
 • Presentació de les sol·licituds de preinscripció: del 15 al 24 de març de 2021. El termini per presentar documentació també inclou el 25 i 26 de març.
 • Llista de sol·licituds amb puntuació provisional: 19 d’ abril.
 • Presentació de reclamacions: del 20 al 26 d’abril.
 • Llista de sol·licituds amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions: 30 d’abril.
 • Sorteig per resoldre les sol·licituds de preinscripció empatades en punts: 5 de maig.
 • Llista ordenada definitiva: 7 de maig.
 • Ampliació de peticions de preinscripció per a alumnes sense plaça assignada a cap centre: del 26 al 28 de maig.
 • Oferta final de places escolars: 4 de juny.
 • Llista d’alumnes admesos i llista d’espera: 7 de juny.

UN TASTET DE LA NOSTRA ESCOLA!

Com a complement de les portes obertes virtuals, us deixem un vídeo-resum per tal que pugueu conèixer millor el projecte educatiu de la nostra escola i una altre vídeo que us permetrà conèixer les instal·lacions del centre.

CAMPANYA SOLIDÀRIA BANC D’ALIMENTS

Com el curs passat , des de l’escola col·laborem amb els alumnes de l’institut La Riera que participen en la iniciativa del Banc d’aliments.

És per això que us demanem la vostra col·laboració participant en la campanya GRAN RECAPTE DE NADAL. Podeu portar aliments com: llet, arròs, pasta, llegums cuites, farina, sucre, llaunes de conserva, oli, xocolata, galetes… Els aliments els heu de portar i posar dins la caixa de recollida, dins una bossa. La campanya de recollida a l’escola serà del dilluns 14 al dijous 17 de desembre. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

SANTA CECÍLIA

Un any més hem gaudit del dia de Santa Cecília, patrona de la música, amb diferents actuacions musicals. Enguany els nens i les nenes d’educació infantil han gaudit d’una audició que ha comptat amb la visita de la titella Cecília, l’alumnat de la comunitat de mitjans ha dut a terme diverses activitats musicals (contes musicals, propostes de moviment …) i la comunitat de grans ha gaudit de la interpretació instrumental de companys-es de cada classe.

Totes les activitats s’han dut a terme dins l’aula respectant els grups estables. Podeu veure un recull d’imatges clicant aquest enllaç.

ACTIVITATS A LA BIBLIOTECA JOAN ARGENTÉ

Com cada any hem iniciat les visites a la biblioteca del barri. Els nens-es de diferents cursos duran a terme diferents activitats que estan incloses dins el projecte de col·laboració entre el nostre centre educatiu i la biblioteca Joan Argenté, amb el propòsit de promoure  el gust per la lectura dels nostres alumnes.

 

PLA D’OBERTURA. ENTRADES I SORTIDES DEL CENTRE.

Podeu consultar el Pla d’obertura del nostre centre  aprovat per consell escolar, dins l’apartat de Documents d’aquesta mateixa web. En aquest document queden recollides les entrades i sortides del centre, que les durem a terme de la següent manera:

Entrades i sortides d’Educació infantil i 1r i 2n

CURS PORTA HORA
2N PORTA PRINCIPAL DE CA L’ARNÚS 8.55h. 12.25h.

14:55h.16:25h

1R 9:00h. 12:30

15:00h.16:30h.

P-5 9:05h. 12:35h

15:05h.16:35h.

P-3

 

P-4

8:55h   12:25h

14:55h. 16:25

9:00h. 12:30h

15:00h. 16:30h

Entrades i sortides de 3r a 6è d’Educació Primària

CURS PORTA HORA
3R PORTA RAMPA RIERA CANYADÓ 8.55h. 12.25h.

14:55h.16:25h

4T 9:00h. 12:30

15:00h.16:30h.

9:05h. 12:35h

15:05h.16:35h.

9:10h. 12:40h

15:10h. 16:40h

CALENDARI PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA

Matrícula

 • Alumnes preinscrits amb plaça assignada a segon cicle d’educació infantil, educació primària i ESO: Del 13 al 16 de juliol de 2020 per fer la matrícula de P-3 . Cal demanar cita prèvia. 
 • 17 de Juliol per fer la matrícula dels altres cursos de 9:00h. a 13:45h. 
 • Cal portar la documentació de la preinscripció juntament amb la targeta sanitària, llibre de vacunacions i dues fotografies mida carnet.

La llista d’alumnes matriculats al centre procedents del procés de preinscripció i admissió es publica el 30 de setembre de 2020.

Avís: Les dates proposades del mes de juny i posteriors són provisionals i poden variar en funció de l’evolució de la pandèmia.

 

PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR DEL 13 AL 22 DE MAIG

Benvolgudes famílies,

Us informem que ja hem rebut les instruccions definitives referents a la preinscripció i matrícula d’ alumnes als centres educatius de Catalunya. El període de preinscripció serà del 13 al 22 de Maig de forma telemàtica i, en cas que no sigui possible fer-la online, les famílies podran optar a fer-la presencialment del 19 al 22 de maig, DEMANANT CITA  PRÈVIA. Podeu consultar l’oferta inicial de places del nostre centre en el següent enllaç.

A continuació us detallem el procediment per fer la preinscripció:

PREINSCRIPCIÓ TELEMÀTICA: 

Cal ENVIAR el resguard de preinscripció  i la documentació requerida (pot estar escannejada o bé enviar fotografiada) AL CORREU DE L’ESCOLA: a8000384@xtec.cat 

Des del centre us respondrem el vostre correu justificant la recepció de la sol·licitud, per a què els sol.licitants en tingueu constància. Entreu al següent enllaç i accediu a la pestanya “per internet” per fer-la telemàtica.

PREINSCRIPCIÓ AMB CITA PRÈVIA:

Totes aquelles famílies que no puguin fer la preinscripció  online, ho podran fer  presencialment del 19 al 22 de maig.

Llegir més»

ORIENTACIONS PER A L’ALUMNAT DAVANT LA SITUACIÓ D’EMERGÈNCIA

Benvolgudes famílies,
En els següents enllaços hi podreu trobar els diferents materials i propostes que l’equip de mestres de l’escola hem recollit perquè els vostres fills i filles portin a terme durant aquests propers dies. A mesura que passin els dies podrem donar més indicacions sobre la gestió d’aquesta situació.

Orientacions #JoEmQuedoACasa – Educació Infantil
Orientacions #JoEmQuedoACasa – Cicle Inicial
Orientacions #JoEmQuedoACasa – Cicle Mitjà
Orientacions #JoEmQuedoACasa – Cicle Superior

UN TASTET DE L’ESCOLA: PORTES OBERTES

Donada la situació actual, hem preparat aquest vídeo per tal que pugueu conèixer el nostre projecte educatiu.
Continuarem informant de les indicacions del Departament d’Educació respecte el procés de preinscripció, tot esperant poder tornar a la normalitat el més aviat possible.

COMUNICAT DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ

Us informem que el Departament d’Educació, com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar els centres educatius . Així doncs, l’escola i els serveis escolars romandran tancats fins a nou avís.

Podeu llegir la nota de premsa del Departament fent clic aquí.