CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

RECOMPENSA PER LA PARTICIPACIÓ AL CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA. 

Com cada any des de l’escola Joan Baptista Serra, participem en el Certamen de Lectura en Veu Alta. En aquesta ocasió, va ser la Clàudia Forcadell Sancho l’alumna escollida per a representar al Cicle Superior de l’escola. 

Després de ser nomenada representant de cicle superior, va gravar una lectura en veu alta que va ser comparada amb les fetes per l’alumnat de les diferents escoles de Terres de l’Ebre que també van participar al certamen.

Malauradament, tot i que ho va fer molt bé, ha estat una alumna d’una altra escola la que s’ha classificat per a la següent fase.  

El passat divendres 7 de maig, el director de l’escola, Josep Enric Forcadell Roman li va entregar un llibre, titulat Will Moogley Agència de Fantasmes, com a premi per la seva participació. 

Recomanem a tot l’alumnat de l’escola, llegir molts llibres, ja que ens porten a  descobrir milers d’aventures, llocs fantàstics, personatges increïbles… 

També hem de tenir present que si adquirim un hàbit de lectura diària, ens permet experimentar diferents emocions, ens ajuda a comprendre com es poden sentir els altres i, a més a més, afavoreix les relacions entre companys i companyes, i ens ajuda a enriquir el nostre vocabulari i tenir així altres registres lingüístics. 

Alumnat de 5t A.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>