Última setmana de “col·le telemàtic” a 5t

Esta última setmana ha sigut una setmana diferent i els nostres mestres ens han preparat activitats més lúdique: karaoke, jocs, entrevistes-sorpresa, … Ha sigut molt divertit! I qui eren estes persones a les que hem entrevistat? Una d’elles ha sigut el grup de música canareu Sukre. El dia 16 de juny ens van visitar este grup format per Rubén i Macià. Els vam estar fent algunes preguntes com ara: quants anys fa que teniu el grup? Us coneixeu des de la infància? Quants anys fa que toqueu cadascun dels instruments? Com és que us dieu Sukre? I ells ens van contestar molt contents a totes les preguntes que els hi vam fer. Algunes de les respostes que ens van donar van ser:

 • Van triar el nom de Sukre per una sèrie de la tele que els agradava i el nom del personatge era Sukre i un a l’altre, fent un cafè, li va dir:  – passa’m el sucre!!  I així va sortir el nom del grup.
 • Ens han dit que des de petits que es van conèixer, els dos tenien passió per la música.
 • A part de dedicar-se a la música, Macià és policia i Rubén és informàtic.

També ens han tocat i cantat la primera cançó que van fer quan tenien 14 anys o així, i després per finalitzar la trucada també ens van tocar i cantar la cançó de Som com som! I ens han promès que quan l’any que ve treballem la poesia, a un dels nostres poemes li posaran música. A més van felicitar a un company pel seu aniversari en una cartolina molt guai!

Moltes gràcies per haver-nos visitat, Sukre!

       

 

Una de les altres entrevistes que vam realitzar va ser totalment inesperada, de fet algun de natros no sabíem qui era, però ara que el coneixem i sabem tot el que treballa per estar on està, estem molt contents que ens vingués a visitar…

 • El dia 17 de juny ens va visitar Álex Martín Beltran, un jugador de futbol que actualment està jugant al juvenil del Mallorca (equip que actualment està a divisió d’honor). Abans del Mallorca va jugar a l’Alcanar, la Ràpita, i  el Villareal. (Alba)
 • Ens ha explicat que té 18 anys i des de petit que juga a futbol a l’equip d’Alcanar amb els seus amics. I que tot i que va començar a jugar per passar-s’ho bé, des de ben xicotet que pensava que de gran volia ser futbolista. (Sergi)
 • Ens ha explicat que ara està recuperant-se d’una lesió, però que espera tornar prompte a jugar. (Pau)
 • També ens ha contat que ser futbolista no ho és tot, i que igual hem de seguir estudiant perquè la vida de futbolista és molt curta. De fet ell ara està estudiant per a anar a la Universitat a estudiar fisioteràpia. (Alba)
 • Diu que al principi això de marxar de casa i d’Alcanar li va costar molt, però que viure a Mallorca li agrada. (Ivan)
 • Li van oferir anar a jugar a un equip d’Itàlia però per papers no va poder fer-ho. Però si hagués de marxar fora de Espanya li agradaria anar a Itàlia.(Miquel)
 • Li hem fet moltes preguntes. Una d’elles ha sigut “quina posició jugues?” I ens ha contestat que de lateral o d`extrem. M`ha agradat molt poder-lo conèixer (Roger)
 • També ens ha dit que entrena tots els dies, però si el diumenge té partit el dilluns no entrena, i si el dissabte té partit el diumenge no entrena. (Blanca)
 • Esta visita m’ha agradat molt perquè he aprés moltes coses de futbol que jo no sabia. (Noa)
 • I ens ha promès que quan vindrà aquí a Alcanar ens avisarà per poder jugar amb ell. (Aleix)
 • Gràcies, Álex per fer-nos aquesta visita, ens va agradar molt!! (Pol)
       

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>