Sortida a la Selleta

El dia 2 de maig vam anar tots els xiquets i xiquetes de 4t a la SELLETA. Vam aprofitar la sortida i pel camí vam anar agafant plantes per fer un herbari.

Quan vam arribar la Sílvia ens va explicar moltes coses sobre la Selleta.  En Teo va ser el primer alemany fundador de la Selleta. Cada dia hi ha un home que baixa a Alcanar a buscar les cartes dels habitants de la Selleta, les cartes les puja d´Alcanar i les fica a una bústia comuna que tenen a l’entrada del poble i cadascú va a buscar-les.

A la Selleta només hi viuen alemanys, perquè així s´entenen millor entre ells, ja que parlen la mateixa llengua. Ara només hi ha 10 cases habitades, però a les vacances s’omplen totes. L´aigua l’agafen d`un pou i cada 2 mesos fan anàlisis per saber si és potable.

A la Selleta les rentadores i la piscina són comunitàries, es paguen uns diners per poder-ne fer ús. També hi ha una pista de vòlei, una de bàsquet i una taula de “ping-pong”.

En tota la Selleta només hi ha 8 teles, perquè quan estan de vacances els agrada passar el temps amb la família i els amics, aprofiten el temps per parlar, jugar a jocs, fer excursions en bicicleta, anar a la platja…

Ens van ensenyar una casa per dins, la construcció i decoració era molt diferent a les nostres i molt xula.

Volem agrair a la Sílvia i als seus amics l’haver-nos ensenyat la Selleta i haver-nos convidat a un gelat. Moltes gràcies!

ENS HO VAM PASSAR BOMBA!!!!!!!!

(notícia redactada pels alumnes de 4t)

feu clic a la imatge per accedir a l’àlbum de fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>