JORNADA DE PORTES OBERTES

El passat dimecres 10 de març l’Escola Joan Baptista Serra va celebrar la Jornada de Portes Obertes. Enguany i en motiu de la pandèmia per COVID19, aquesta es va realitzar telemàticament.

El format va consistir en un tour virtual per les instal·lacions de l’escola, on s’explicaven els serveis i Projecte Educatiu del centre, i va finalitzar amb un torn obert de paraula on hi va intervindre l’equip directiu, representants del Consell de Direcció i membres de l’AMPA.

Podeu visionar el meet de la Jornada a través del següent enllaç: Enllaç

Recentment, s’ha posat en marxa el nou web preinscripcio.gencat.cat, que neix de la voluntat d’acompanyar millor les famílies durant el procés de preinscripció 2021-2022 als ensenyaments obligatoris. Aquest nou portal temàtic veu la llum en el context de pandèmia per la covid-19 i permetrà donar suport en la tramitació telemàtica de la preinscripció. El nou web és responsiu i, per tant, es pot consultar des de qualsevol dispositiu mòbil. Aquest portal presenta els continguts redactats en un llenguatge planer i inclou un ampli centre de suport per a cadascun dels estudis. En aquest espai es poden trobar podcasts, vídeos, un glossari i també un ampli apartat de preguntes més freqüents, on es dona resposta als dubtes que es plantegen les famílies més sovint a l’hora de formalitzar la preinscripció dels seus fills i filles. A més, incorpora al menú superior un botó de traducció automàtica, que permet navegar per tot el web en català, castellà, occità-aranès, anglès, francès, italià, portuguès i alemany.

Esperem que tota aquesta informació us sigui d’utilitat.

Atentament;

La Direcció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>