Diversió i bons resultats al Concurs FEM MATEMÀTIQUES

El FEM MATEMÀTIQUES és una activitat que té la finalitat de contribuir a desenvolupar la competència matemàtica en tot l’alumnat de sisè de Primària i primer cicle de l’ESO. S’organitza en forma de concurs i es desenvolupa en tres fases. L’equip representant de la nostra escola, després de superar la primera fase realitzada al centre, ha obtingut el segon premi per equips en resolució de problemes, en la seua categoria, a la fase següent (demarcació de Tarragona) celebrada a Móra la Nova lo passat dimecres 18 d’abril, en un desplaçament sufragat per l’AMPA.

Enhorabona! L’equip estava format pels alumnes Mar Fibla, Mariona Caudet, Naomi Moza, Ivan Perales i J. Miguel Rodríguez, i van estar acompanyats pel coordinador de Fem Matemàtiques de l’escola, Xavier Barrera i per la seua tutora Sabrina Ramon.

Ha passat a la tercera fase Mar Fibla José, la qual seguirà gaudint d’exercicis matemàtics el proper 5 de maig a Lleida. Una altre cop l’enhorabona!

Es dóna la circumstància que les úniques representants de les Terres de l’Ebre a la tercera fase d’este concurs són d’Alcanar, una de la nostra escola (Mar Fibla José) i l’altra de l’Institut (Anna Santos Mendieta, exalumna de l’escola).

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>