Centenari del naixement de Gianni Rodari

La Biblioteca Trinitari Fabregat, com cada any, ens convida a visitar aquest equipament municipal i ens ofereix activitats diverses a tots els xiquets i xiquetes de l’escola, des de P3 fins a 6t de primària. Enguany ens proposa conèixer l’obra de Gianni Rodari, un dels grans escriptors de literatura infantil del segle XX que aquest any 2020 commemora el centenari del seu naixement.

Els llibres de Gianni Rodari estan plens d’humor i d’imaginació. Entre les seues obres trobem la coneguda “Grammatica della fantasia” que, amb el subtítol d’ “Introducció a l’art d’inventar històries”, s’adreça tant a infants com a pares i mestres per ensenyar-nos moltes i diferents tècniques per a inventar històries.

Agraïm com sempre la col·laboració amb la biblioteca del nostre poble i, si voleu saber més sobre les activitats que hi estem fent, us animem a visitar els diferents blocs de nivell que trobareu al desplegable menú d’aquesta pàgina web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>