Avui ens visita… ARNAU BEL

Arnau Bel ha sigut concursant de Masterchef Junior i és el nostre convidat d’avui. Aquí us deixem algunes ressenyes que ens fan els nostres periodistes de 5t de l’escola:

 

Arnau Bel és un noi de la Ràpita que va participar al concurs de masterchef junior quan tenia 12 anys.  Quan va entrar no era la primera vegada que es presentava, a la primera vegada no el van agafar però la segona vegada que es va presentar va ser un dels afortunats de poder participar en aquest concurs.

Arnau ens va explicar que les coses són bastant diferents de mirar-ho per la tele a estar allí… ens va explicar per exemple que els jutges a la tele es veu que estan tot el rato  plantats però que en realitat quan la càmera grava als concursants o no esta gravant els jutges s’assenten… Ens va explicar moltes coses i em va agradar molt. En conclusió que les coses a la tele són bastant diferents a la vida real. (Blanca)

____________________________________________________________

L’altre dia ens va vindre a visitar Arnau Bel, un xic que va estar a la quarta edició de Masterchef junior. Ens va estar explicant que havia fet molts amics i també alguns dels llocs que va poder visitar, com per exemple el Bioparc de València. (Erika)

__________________________________________________________

Arnau ha vingut a visitar-nos i ha estat un plaer coincidir en una persona de masterchef junior. Ens ha explicat una mica el que va fer en el concurs. També que té un canal de youtube (Roger)

_____________________________________________________________

Arnau Bel, va ser un concursant de Masterchef Junior, viu a la Ràpita i ens va explicar que va ser una experiència molt guai i s’ho va passar molt bé, ens va dir que va quedar eliminat a la meitat del concurs i va ser eliminat perquè el peix no li va sortir bé. Em va agradar que portes el davantal del programa. A mi m’agrada este programa, quan el fan el miro. Tot i que jo de cuinar no en sé massa. I l’he buscat al YouTube la edició que ell va participar. Fa tres anys.. (Alex)

_____________________________________________________________

Qui és Arnau Bel? És un noi de la Ràpita ,nascut a Tarragona, que amb 12 anys, a l’any 2016 va estar seleccionat per participar a la 4a edició del  programa de TVE Masterchef Junior.El dia que va venir a la classe ,jo no el coneixia, així com tampoc sabia que havia sortit al programa Masterchef, arran de la seva visita el vam poder conèixer una miqueta. Em va semblar molt simpàtic i amable, ens va explicar la seva experiència al programa, amb els plats que va preparar i com es va classificar d’entre 25 concursants, cosa que el va fer posar molt content. També ens va explicar quan el van fer fora amb la prova d’eliminació, en la que havien de preparar 3 plats amb peix i no li va sortir bé del tot i va ser expulsat. Després també ens va dir que a la repesca del programa, on havien de fer postres, li va tocar una cosa difícil i ja no es va classificar.  (Pol)

______________________________________________________

Em vaig sorprendre perquè jo aquells dies que ell estava a masterchef jo ho mirava, i al veure’l me’n vaig recordar, i em va parèixer molt simpàtic i em va agradar vore a un concursant de masterchef (Nora)

_____________________________________________________________________

El dilluns dia 4 de maig ens va vindre a visitar Arnau Bel, concursant de Masterchef Junior. Viu a la Ràpita, ens va ensenyar el davantal i la cullera amb el símbol de Masterchef Junior que li van donar al programa. També ens va explicar com funciona i quins horaris tenien, ens va dir que li va agradar molt estar al programa. Ens ho vam passar molt bé escoltant-lo!  (Alba)

____________________________________________________________________

Arnau Bel, un noi de 16 anys, ens va explicar que quan era menut li encantava cuinar, un dia va decidir anar a  Masterchef Junior, la 1er vegada que es va presentar al programa no el van agafar. Però la 2na vegada va tindre un mica més de sort, un dia el van trucar i li van dir que estava classificat a Masterchef junior, tenia molta il·lusió i estava molt content. El 1er plat que havien de fer era el  que volien ells, també li van donar les culleres (que són una cullera o una forquilla de fusta amb el símbol de Masterchef ). Però el van eliminar al 3 capítol. Però ell ens va dir que no passava res perquè l’eliminessin, perquè el més important és que va tenir molta experiència a la cuina i s’ho va passar molt bé i va fer molts amics. (Miquel)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>