10è concurs d’anglès interescolar de Catalunya “The Fonix”

The Fonix és un concurs organitzat per International House, per la Fundació Catalana de l’Esplai i per la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’una activitat organitzada en el marc del Pla d’impuls de la llengua anglesa als centres educatius catalans.

Els alumnes de 6è de la nostra escola hi han participat, i Aleix Queralt Ferré ha arribat a la final, després de passar les dos primeres fases (local i territorial). El passat dia 29 d’abril va anar a Barcelona acompanyat de la seua família i de la mestra especialista d’anglès Ana Cano.

Tota l’escola, i en particular els seus companys i companyes, li hem donat suport incondicional i estem impacients per saber el resultat final, que es farà públic a partir del dia 12 de maig.

Enhorabona, Aleix!     Bona feina, mestres d’anglès!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>